Over mij

Evelien profiel klein

Wake-up call

Als geen ander ken ik het gevoel ‘gevangen’ te zitten in een goed maar geen geweldig leven. Te ervaren dat mijn innerlijke belevingswereld niet klopte met de buitenwereld. Aan de buitenkant leek het picture perfect. Maar van binnen voelde ik onrust en een gemis aan échte voldoening. Ik werkte hard en ging door op wilskracht. Na 2 ingrijpende gebeurtenissen kreeg ik mijn wake up call. Ben ik van mijn missie mijn levenswerk gaan maken en van daaruit mijn bedrijf gaan runnen.

 

Er is geen tijd

Vandaag de dag werk ik met ondernemers en ondernemende professionals die verlangen naar meer zingeving en voldoening in hun werkende leven en minder hard willen buffelen. Mensen die met passie, power en plezier in het leven willen staan. Werk willen doen dat als een organisch verlengstuk van henzelf voelt.

 

Mijn voldoening zit ‘em in het begeleiden van jouw transformatie naar een ‘rijker’ leven. Om wat voor jou complex en ingewikkeld lijkt, te ontrafelen en simplificeren en te vertalen naar concrete stappen vooruit. Het leven is kwetsbaar en er is geen tijd. Neem het besluit om het leven te creëren dat je écht wilt. Niet morgen of volgende week, maar begin er vandaag mee.
“The goal in life is to find and fully use our own gifts”

Hoe wil je terugkijken?

Een gelukkig leven is voor mij een leven waarin ik naast het genieten van mijn dochters, partner, vrienden en naasten, werk beleef als een verrijking van mezelf.

 

De impact die ik op mijn klanten heb, geeft me de ultieme voldoening. Hoe zij hun vleugels uitslaan vanuit wie zij in essentie zijn. Hiermee hun bedrijf nieuw leven inblazen. En vooral trouw blijven aan zichzelf.

 

Veel mensen kijken tegen het einde van hun leven terug met een overheersend ‘had ik maar…’-gevoel. Hebben spijt dat ze niet méér hun hart hebben gevolgd. Mensen die zich door angst hebben laten leiden. Dat wilde ik niet!

Je vleugels uitslaan

Mijn kracht is niet alleen dat ik als ondernemer en in het bedrijfsleven door de wol geverfd ben, maar bovenal dat ik zelf de transformatie heb doorgemaakt. Ik ken het knagende gevoel ‘is dit het nou helemaal?’ Het waren de mensen met wie ik werkte waar mijn hart naar uitging. De inmiddels honderden mensen die ik heb gecoacht om het vuurtje in zichzelf aan te wakkeren en hun vleugels uit te slaan.

 

Dat is precies wat ik in mijn bedrijf doe. Ik help jou om dichter bij jezelf te komen en van daaruit de vertaalslag te maken naar je werk. Dat doe ik in groepen en 1-op-1 en in de combinatie daarvan. Werken met groepen maakt het magisch door de onderlinge kruisbestuiving. Bovendien vind ik het prachtig om mensen met elkaar te verbinden. Waar ik me als mentor, coach en trainer in onderscheid van anderen is dat ik sensitief, scherp en strategisch ben. Ik schuw er niet voor om complexe zaken te ontrafelen en te vertalen naar concrete vervolgstappen.
meeuw

Achtergrond

 

Ruim 20 jaar werk ik als coach, mentor, trainer, (interim) manager en adviseur. Sinds 2006 als ondernemer. Ik werkte voor multinationals en bedrijven, zowel commercieel als (semi)non-profit. Mijn achtergrond is Communicatiemanagement en ik heb een Master degree in Cultuur, Organisatie & Management (mix bedrijfskunde en culturele antropologie). Kijk op mijn Linkedin profiel voor meer info.

Inspiratie

 

Om anderen te inspireren investeer ik in mijn eigen ontwikkeling, door mijn eigen coach en intervisie. Daarnaast haal ik inspiratie bij vakgenoten in binnen- en buitenland. Schrijf ik (gast)blogs, columns voor Vrouwen Ondernemen en voorheen artikelen voor Vrouw&Passie. Bovendien lees ik veel op mijn vakgebied. Je blijft immers je leven lang leren. Hierdoor kan ik mijn klanten nog beter verrijken.

Signature 4 Success

 

Naast mijn eigen activiteiten als coach, mentor en spreker ben ik eigenaar van Signature 4 Success; Business & Career coaching. Hierin begeleid ik een team van (loopbaan) coaches en (team)trainers die vanuit vuur en passie werken om onze klanten; ondernemers en professional te helpen naar een, voor hen, betere en meer passende invulling van hun business/loopbaan. Vanuit wie zij écht zijn, scherpte aanbrengen en strategische keuzes maken. En daartoe werken we met een methodiek waarin verzameld en verwerkt is wat écht werkt. Wil je hier meer over weten, stuur me dan een mail via contact@evelienvanes.com.

Columns

Lees hier mijn columns voor het Vrouwen Ondernemen platform.

 

BEKIJK COLUMNS

gewerkt voor

Mijn blogs, tips & inspiratie ontvangen?