Programma’s

IMG_9765

Groepsprogramma (NIEUW)

Je bedrijf vanuit ontspanning runnen én vanuit een gevoel van voldoening. Dat is wat je wil. En van daaruit helderheid creëren over wat je doet, waarom, voor wie en hoe. Zodat jij je aandacht kunt richten op de verdere groei van je bedrijf. Doen waar je écht blij van wordt en dit vertalen naar de signatuur van je bedrijf.

 

Begin 2018 start mijn nieuwe groepsprogramma voor ondernemers. Een programma met live groepstrainingsdagen, 1-op-1 coaching elementen, een online mastermind en online tools. De manier om te werken aan je bedrijf en tegelijkertijd de verdieping vinden met gelijkgestemden. Wil je op de hoogte blijven van de lancering, stuur dan een mailtje naar contact@evelienvanes.com.

Intervisie

Je bent ondernemer en wil blijven werken aan de ontwikkeling van je bedrijf. Reflecteren op hoe je business loopt, scherp blijven en ideeën en plannen kunnen toetsen. Je wilt je omringen met gelijkgestemden waarmee je elkaar stimuleert tot groei; als ondernemer en mens.

 

Ik bied je een unieke en veilige setting om in vertrouwen te werken aan je bedrijf? Kijk hier voor meer informatie.
INTERVISIE
“The ultimate misery is living a life that is not our own”

Gratis videoserie

Van ‘blindheid’ naar (in)zicht!
Voor de ondernemer die helderheid wil

 

★ Duidelijkheid in je bedrijf

 Werken voor de leukste klanten

 Volledig in je flow

Ja, dat wil ik

Business & Persoonlijke Coaching

Naast groepsprogramma’s voor ondernemers met 1-op-1 coaching elementen geef ik ook exclusieve 1-op-1 coaching. Dat doe ik voor ondernemers, ondernemende professionals en executives.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan hier voor meer informatie of stuur me een mail via contact@evelienvanes.com.

Informatie over Evelien als spreker?