Aanbod

Wees onverbiddelijk jezelf *visual*
Boek

Wees onverbiddelijk jezelf

 

“Elke zin is raak”

“Je boek blijft me boeien, een prachtige bron van inspiratie.”

“Veel stof tot nadenken en bezinning.”

“Dit is het soort boek dat je bijblijft en waar je regelmatig naar terugkeert, om jezelf eraan te herinneren wat er echt toe doet.”

Ja, ik wil een gesigneerd exemplaar

Evelien als spreker

Op zoek naar een authentieke spreker voor een gezelschap van ondernemers en/of ondernemende professionals? Vanuit bevlogenheid en bezieling leg ik de verbinding met mijn publiek en deel ik waar het in de kern om gaat bij persoonlijk leiderschap. Zodanig dat je ervaart hoe het is om vanuit je unieke zijnskracht meer impact te hebben. Spreken doe ik online en offline in het Nederlands of Engels. Interactiviteit en intensiteit gegarandeerd.
EVELIEN ALS SPREKER
Evelien van Es speech
Evelien van Es

Online strategiesessie

In mijn ondernemerschap heb ik altijd veel gehad aan anderen met wie ik kon sparren. Dat is de reden dat ik wekelijks 3 gratis online strategiesessies aanbied van 30 minuten. Daarin bied ik jou de mogelijkheid om je prangende vraag of iets waar je in vast loopt in je werk/bedrijf aan me voor te leggen. Niet twijfelen maar doen. Stel je hulpvraag om in aanmerking te komen voor een gratis en vrijblijvende strategiesessie.
GRATIS STRATEGIESESSIE

“The ultimate misery is living a life that is not our own”

Gratis videoserie

Van ‘blindheid’ naar (in)zicht!
Voor de ondernemer die helderheid wil

 

★ Duidelijkheid in je bedrijf
 Werken voor de leukste klanten
 Volledig in je flow
Ja, dat wil ik

Blogs, inspiratie & primeurs

Wil je mijn nieuwste blogs, inspiratie en primeurs rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Afmelden kan heel eenvoudig, onder iedere mail die je van me ontvangt zit een knop om je weer af te melden.
GRATIS BLOGS & INSPIRATIE

Heb je een vraag?