Als ondernemer sparren met gelijkgestemden?

Je bent ondernemer en je wilt blijven werken aan de groei van je bedrijf. Reflecteren op hoe je business loopt, scherp blijven en ideeën en plannen kunnen toetsen. Je verlangt ernaar om te sparren met gelijkgestemden. Om ook te leren van hun ervaringen en lessen en daarmee je eigen inzichten te vergroten. Maar dan wel in vertrouwen en in een fijne en veilige setting.Maandelijkse intervisie met een kleine groep ondernemers

Stel je voor, maandelijks besteed je een middag met een vaste groep van 4 ondernemers om te werken aan je bedrijf. Los van de dagelijkse hectiek, afstand nemen en kijken wat beter kan of wat je anders wilt. Je brengt zelf in wat je wilt toetsen en/of waarover je wilt klankborden. Onder begeleiding diepen we jouw casus uit. Zodanig dat je met concrete acties en inspiratie verder kunt. En bovendien leer je van de inbreng van andere ondernemers. Hoe waardevol is dat?

If you're not growing you're dying


Werken aan je groei als mens en ondernemer is onmisbaar. De afgelopen jaren heb ik veel tijd, geld en energie gestoken om me sneller te kunnen ontwikkelen met mijn bedrijf. Zodanig dat ik mijn klanten nog meer waarde kan bieden. Ook is het van cruciaal belang om je te omringen met gelijkgestemden. Het geeft je vleugels.

Sinds 1996 werk ik al met intervisie, zowel als deelnemer als begeleider. Ik ken als geen ander de kracht van intervisie voor het vergroten van je persoonlijke effectiviteit als mens, professional en ondernemer.Waarom zou je kiezen voor deze intervisie?

  • Een veilige setting om in vertrouwen te werken aan je bedrijf
  • Gelijkgestemde en gecommitteerde collega ondernemers mét ervaring
  • Begeleiding van een ervaren en bevlogen expert en coach
  • Maandelijkse intervisiebijeenkomsten waardoor je snel vertrouwen opbouwt
  • Na elke sessie met inspiratie en concrete acties onder je arm de deur uit; zowel op basis van je eigen ingebrachte casus als ook de inbreng van andere ondernemers

Reacties deelnemers

"Ik ben uit pure nieuwsgierigheid met de intervisie begonnen. Wel met behoefte aan een professionaliseringsslag en sparren met andere ondernemers. De intervisie heeft me veel inzichten gegeven over mijn overtuigingen, waardoor ze zijn gaan veranderen in de afgelopen maanden. Dat is al direct zichtbaar geworden in hoe ik handel en met mijn bedrijf om ga. Verder heb ik nog een veel beter beeld van mezelf gekregen waar ik eerder nog wat blinde vlekken of onzekerheden had zitten. Evelien is in haar rol liefdevol, veilig, heel scherp, laat alles bewegen, vraagt echt door waardoor er meer boven tafel komt. Raakt ook de dingen aan die je misschien niet wilt zien, maar daardoor heel erg waardevol. Laat ook voelen wat goed gaat en geeft superveel empowering en vertrouwen. Evelien heeft me verrast. Boven verwachting wat het me heeft opgeleverd qua impact op de lange termijn en mijn overtuigingen."  

Hanneke Laaning, Studio Vensterbank "Ik ervaar de intervisie bij Evelien als een warm, waardevol, inzichtgevend en geweldig cadeau aan mezelf. Omdat de sfeer heel warm, huiselijk en informeel is, ontstaan er direct prachtige brainstorm-sessies en gesprekken, die een dieper inzicht geven en waardoor ik weer nieuwe ideeën en oplossingen zie. Het is zo fijn om met andere ondernemers te kunnen sparren over wat je dwars zit, of waar je mee worstelt. Het is inspirerend op een diepe laag en omdat er lekker veel ervaring aan tafel zit, vliegen de bruikbare tips en trucs je ook om de oren. De begeleiding van Evelien is niet alleen deskundig en to-the-point, maar ook diepgaand en heel inzichtgevend. Dit zou elke ondernemer gewoon moeten doen!"  

Ingrid Smit, Je team voor elkaar

  •  


"De intervisiegroep met ondernemers is een aanrader als je jezelf wilt blijven uitdagen en ontwikkelen en dat wilt doen door te leren van en te sparren met gedreven ondernemers. Evelien luistert en stelt kritische vragen en kan de discussie in de groep goed begeleiden. Haar ervaring als coach in het bedrijfsleven komt daarbij heel goed van pas. En daarnaast kent ze de uitdagingen van ondernemer zijn, dat vind ik heel prettig. De groepsdynamiek is overigens geweldig; ik kijk er steeds weer naar uit en krijg er heel veel energie van. Het zet me in de juiste 'mindset’ om door te pakken. Wat wil je nog meer?"

Janny Brusselers, De Effectiviteitstrainer“Intervisie met Evelien is een maandelijkse uitnodiging om je bewust te zijn van je gedrag en de impact daarvan op je bedrijf. In de groep ontdek je dat je niet alleen staat op de reis naar je ideale leven en bedrijf en dat je altijd iets van elkaar kunt leren. Ik heb veel geleerd van de gesprekken met de andere ondernemers en heb met mijn inbreng ook de anderen verder kunnen helpen. Evelien begeleidt de groep met passie en plezier, veel thee en chocolade. Intervisie is voor mij de manier om zakelijk en persoonlijk te groeien!” 

Irene van Gent, Terug naar de basis Wat kun je precies verwachten?

  • 4 live intervisiesessies van een dagdeel 
  • Maandelijkse bijeenkomsten in Maarssen
  • Ongedwongen Whatsapp groep voor tussentijds delen en inspiratie 
  • Een vaste groep van maximaal 4 ondernemers 


Voor een eenmalige investering van € 497,- (ex. BTW).

Heb je interesse? Maak dan je belangstelling hieronder kenbaar, dan neem ik contact met je op. Met zorg stel ik de intervisiegroep samen.