Executive coaching

Je passie gaandeweg verloren?

Je bent senior manager, executive of bestuurder en ervaart soms dat het eenzaam is aan de top. Dan wel heb je je passie gaandeweg verloren. Je hebt genoeg mensen om je heen. Vooral veel mensen die van jou willen leren en in je nabijheid willen zijn. Voldoende reuring en toch ontbreekt er iets.

 

Hoe fijn zou het zijn als je af en toe even los kan komen van je dagelijkse praktijk. Met de benen op tafel reflecteren en sparren over je werk, je passie, je leven en alles wat belangrijk is voor jou. Met iemand die je ziet, die je begrijpt en die je liefdevol spiegelt. Die jou helpt om bij jezelf te blijven.

 

Ik ben Evelien van Es, naast business coach voor ondernemers, werk ik exclusief 1-op-1 met jou als senior manager, executive en bestuurder. Herken je je in dit profiel en ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Dan kom ik graag met je in contact. 
Evelien van Es profiel

Kennismaken met Evelien?

 

Evelien rechtstreeks mailen kan via evelien@evelienvanes.com

 

Haar bellen kan ook, op +31 6 14 94 83 52
The van Esch over business coaching Evelien van Es
Snelle resultaten en een heel positief gevoel

 

“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”

 

– Theo van Esch