Executives

Waar heb jij behoefte aan?

Je bent senior manager of executive en loopt jezelf af en toe voorbij. Je hebt veel op je bordje liggen en komt weinig aan jezelf toe. Dat knaagt aan je. Je verlangt naar ruimte en ervaart soms dat het eenzaam is in je rol. Je hebt volop mensen om je heen en er is genoeg reuring. Vooral mensen die wat van jou willen, de vraag is echter wat wil jij en waar heb jij behoefte aan?

 

Hoe fijn zou het zijn als je af en toe loskomt van de dagelijkse hectiek. Met de benen op tafel reflecteren en sparren over je leven, je passie, je werk en over wat echt belangrijk voor je is. Zodanig dat je wellicht andere keuzes kunt maken. En dat met iemand die je (door)ziet, begrijpt en liefdevol spiegelt met vlijmscherpe analyses. 
Evelien van Es

Sparren ‘met de benen op tafel’

 

Herken je je in bovenstaand profiel en wil je een fijne, rustige maar ook kritische sparringpartner die er niet voor terugdeinst om te benoemen wat er is? Ik help je om patronen te doorbreken en bied je de veiligheid om te delen wat er uitgesproken mag worden. Zodat jij ruimte creëert voor jezelf en tot jouw essentie komt.

Wil je persoonlijk kennismaken?

 

Het liefst werk ik exclusief 1-op-1. Met de ‘benen op tafel’, dat kan bij mij of bij jou zolang het maar uit je directe werkomgeving is. Of je nou in Nederland, binnen Europa of daarbuiten zit, afstand is geen belemmering. Ik werk live maar ook online via Zoom. Daardoor kunnen we doorgaans snel schakelen.

Mailen kan rechtstreeks naar evelien@evelienvanes.com
Bellen kan ook, op +31 6 14 94 83 52
The van Esch over business coaching Evelien van Es
Snelle resultaten en een heel positief gevoel

 

“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”

 

– Theo van Esch