Executives

Sparren ‘met de benen op tafel’

Je bent senior manager, executive of bestuurder en loopt jezelf af en toe voorbij. Je hebt veel op je bordje en komt te weinig aan jezelf toe. Soms ervaar je dat het eenzaam is in je rol. Je hebt genoeg mensen om je heen. Vooral veel mensen die wat van jou willen en in je nabijheid willen zijn. Voldoende reuring en toch ontbreekt er iets en dat gaat over jou. Over wat echt belangrijk is voor jou.

 

Hoe fijn zou het zijn als je af en toe loskomt van de dagelijkse hectiek. Met de benen op tafel reflecteren en sparren over je werk, je passie, je leven en alles wat belangrijk is voor jou. Zodanig dat je wellicht andere keuzes kunt maken. En dat met iemand die je ziet, begrijpt en liefdevol spiegelt door haar vlijmscherpe analyses. 
Evelien van Es

Sparringpartner voor Executives

 

Het liefst werk ik exclusief 1-op-1. Of mijn klanten nou in Nederland zitten of in het buitenland, dat maakt niet uit. Ben jij senior manager, executive of bestuurder en wil jij niets liever dan een fijne en kritische sparringpartner die jou helpt om patronen te doorbreken. Iemand die jou de veiligheid biedt om alles te delen wat er uitgesproken mag worden? Dan ontmoet ik je graag. 

Kennismaken?

 

Mailen kan rechtstreeks naar evelien@evelienvanes.com

 

Bellen kan ook, op +31 6 14 94 83 52
The van Esch over business coaching Evelien van Es
Snelle resultaten en een heel positief gevoel

 

“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”

 

– Theo van Esch