Executives

Behoefte aan herijking?

Je bent senior manager, executive of bestuurder en wilt jezelf niet voorbij lopen. Soms ervaar je dat het eenzaam is in je rol. Je hebt genoeg mensen om je heen. Vooral veel mensen die van jou willen leren en in je nabijheid willen zijn. Voldoende reuring en toch ontbreekt er iets en dat gaat over jou. Over jouw eigen keuzes. Je bent toe aan een ijkmoment.

 

Hoe fijn zou het zijn als je af en toe even los kan komen van je dagelijkse praktijk. Met de benen op tafel reflecteren en sparren over je werk, je passie, je leven en alles wat belangrijk is voor jou. Met iemand die je ziet, die je begrijpt, die je liefdevol spiegelt en tegelijkertijd impactvol is en bovendien vlijmscherp in haar analyses. 
Evelien van Es

Sparringpartner voor Executives

 

Het liefst werk ik exclusief 1-op-1 met mijn klanten. Of mijn klanten nou In Nederland zitten of in het buitenland, dat is geen enkel probleem. Ben jij senior manager, executive of bestuurder en ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Dan kom ik graag met je in contact. 

Kennismaken?

 

Mailen kan kan rechtstreeks naar evelien@evelienvanes.com

 

Bellen kan ook, op +31 6 14 94 83 52
The van Esch over business coaching Evelien van Es
Snelle resultaten en een heel positief gevoel

 

“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”

 

– Theo van Esch