Jouw grenzen als vertrekpunt! 

Groepstraining voor ondernemers & professionals


Vind je het weleens lastig om voor je eigen behoeften op te komen, om grenzen te stellen, jezelf écht op 1 te zetten? Heb je de neiging om het welzijn van anderen voorop te stellen? Bruis je tegelijkertijd van ambitie, maar hindert het je om verder te komen omdat je vaak voorbij gaat aan je eigen behoeften?  

Er is niets mis mee om dienend te zijn naar anderen. Maar wel als je in de basis daarmee voorbij gaat aan jouw eigen behoeften. Hoe zou het voor je zijn als je helder inzicht hebt in wat jouw behoeften en verlangens zijn? Dat dat je vertrekpunt is van waaruit je werkt en leeft. Want pas als jij jouw eigen pad bewandelt en trouw bent en blijft aan wie je bent kun je pas in relatie tot anderen dienend zijn. Dat is waar deze training over gaat.


Wat levert deze training je op?

  •  Helder bewustzijn van het patroon dat je je eigen hebt gemaakt
  •  Inzicht in de onderliggende oorzaak van dit patroon  
  •  Concrete tips en handvatten hoe dit patroon te doorbreken 
  •  Verkennen en erkennen van je eigen behoeften en verlangens
  •  Concreet maken hoe je vanuit jouw behoeften de vertaalslag maakt in je bedrijf/ loopbaan Ik weet als geen ander hoe het is om in relaties dienend te zijn. Om onvoldoende stil te staan bij je eigen behoeften en je aandacht te geven aan de behoeften van anderen. Totdat je tot het inzicht komt dat je jezelf, en daarmee ook anderen, niet dient om voorbij te gaan om jouw behoeften. En dat begint bij het erkennen van jouw eigen behoeften.


Wie ben ik?

Ik ben Evelien van Es, coach en mentor voor ondernemers, professionals en executives. Daarnaast ben ik oprichter en eigenaar van Signature 4 Success, Business & Career Coaching. Hierin begeleid ik (loopbaan)coaches die werken volgens de Signature 4 Success methodiek. 

De afgelopen 20 + jaar heb ik honderden professionals en ondernemers gecoacht om vanuit hun unieke ' zijn' , hun vleugels uit te slaan en scherpte aan te brengen in hun business en/of loopbaan. Voor ondernemers mondt dat uit in het vormgeven van hun unieke business signatuur, de paraplu voor hun aanbod. En bij professionals betreft dit hun unieke propositie naar de arbeidsmarkt, van binnenuit gedreven. 

Naast mijn werk als ondernemer, coach en mentor ben ik moeder van 2 fantastische opgroeiende dochters. De vrijheid die het ondernemen me geeft is een groot voordeel voor mij als alleenstaande moeder. Professioneel gezien heb ik meer dan 20 jaar ervaring als (interim)manager, consultant en coach. Zo werkte ik onder meer voor KLM, VODW, ING, Philips, Vitens en de Belastingdienst. Ik heb een Master degree in Cultuur, Organisatie & Management.
Wat kun je verwachten?De training is interactief qua opzet. We gaan in no time de diepte in en helpen elkaar om de kern te raken. Voel je dat dit het moment is voor jou om het tij te keren? Om grenzen aan te geven vanuit jouw behoeften en verlangens? En schuw je er niet voor om jezelf aan te kijken? Dan ben je van harte welkom op donderdag 22 februari a.s. 

  •  De training is in de regio Utrecht 
  •  We starten om 13:00 uur en ronden om 18:00 uur af
  •  Binnen 2 weken na de training een 1-op-1 follow up moment met mij via Skype/Zoom
  •  Er is plek voor maximaal 8 deelnemers Jouw investering


Voor een investering van € 117,- (ex. BTW) ben je erbij op deze interactieve training op donderdag 22 februari a.s. Meld je aan via de link hieronder.  
"Als trainer en coach vind ik het heerlijk om Evelien als business coach te hebben. Ik laat me graag door haar coachen rondom alles wat met mijn business te maken heeft. Persoonlijk vind ik haar rust en ruimte in combinatie met haar betrokkenheid, humor en passie voor haar vak als coach een echte must-do voor iedere zelfstandig ondernemer. Evelien deinst niet terug voor weerstand of situaties die een behoorlijke moeilijkheidsgraad in zich hebben. ”  

- Astrid Kies, Kies, voor jezelf
"Evelien heeft veel focus en is erg to the point. Dit geeft me veel energie. Ze is zeer gefocust en helder in haar communicatie. Evelien kan me elke keer weer verrassen door de dieper liggende dingen in mij die zij naar boven haalt. Dankjewel Evelien voor zoveel meer duidelijkheid. Voor al je inspirerende passie. Je bent een voorbeeld.“  

– Wies van Beek, Breath Company“Wat ik tijdens de training heb geleerd is een glashelder inzicht in mezelf, in mijn verlangen. Evelien is echt een topcoach; warm, liefdevol en straight. Ze geeft ruimte aan wat er speelt. Ze is helder, heeft een goede aanpak, laagdrempelig met hart voor ons en voor de zaak. Heel veel dank Evelien.”  

– Liesbeth Wassenberg, Young Professionals Coach


Deel deze training met je vrienden op social media

contact@evelienvanes.com

Copyright ©EvelienvanEs 2016 | www.evelienvanes.com