Ondernemers

Evelien portrait

Verder groeien? Of loop je vast?

Je bent ondernemer en hebt de overtuiging dat hard werken nodig is om zaken voor elkaar te krijgen. Je beschikt over een flinke dosis wilskracht en doorzettingsvermogen. Dat werpt nog niet z’n vruchten af zoals jij dat wilt. Succesvol zijn met je bedrijf, dat is wat je wil. Maar dan wel vanuit het gevoel dat je voldoening krijgt uit je werk. En juist daar wringt de schoen ‘em en dat geeft onrust. Je wilt een doorbraak creëren, maar waar begin je? Dan is mijn business coaching wellicht wat voor jou.

 

Ik help je als sparringpartner, adviseur en coach succesvol ondernemen. Door jezelf als vertrekpunt te nemen en van daaruit scherpte aan te brengen en strategische keuzes te maken. De basis ben jij met jouw unieke toegevoegde waarde. Zodanig dat je vanuit moeiteloosheid je bedrijf nieuw leven inblaast. Dat betekent actie nemen vanuit inspiratie en in beweging blijven. Ontdek hoe ‘t is om trouw te blijven aan jezelf en zo een gezonde & succesvolle business te runnen. Ook jij kan dat.

Kenmerken van mijn werkwijze

 

Sensitief, scherp en strategisch 
Doortastend, betrokken en oprecht
Duidelijk in communicatie en vlijmscherp in analyses
Liefdevol confronterend
Hoofd en hart

 

Door mijn rijke ervaring met teams, groepen en individuen, zowel als (interim) manager,
consultant, (business) coach en ondernemer, verplaats ik me in no time in jouw situatie.
Van nature laveer ik moeiteloos tussen intuïtie en strategie. Ik zie altijd oplossingen en
mogelijkheden. Meer lezen over hoe klanten mij ervaren in mijn werk, kijk dan hier.
Snelle resultaten en een heel positief gevoel
“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”
– Theo van Esch
The van Esch over business coaching Evelien van Es
Heel intuïtief legt Evelien het laagje onder je bewustzijn bloot
“Ik had iemand nodig die mij weer in beweging zette, met meer helderheid en focus op mijn doelen en wensen. En dat heeft Evelien gebracht. Ze is een zeer ervaren, deskundige en betrokken coach die je steeds liefdevol spiegelt en daarbij de kwaliteit heeft dat zij goed doorvraagt op onderliggende beweegredenen. Heel intuïtief legt zij zo het laagje onder je bewustzijn bloot en zij helpt je om daar met compassie naar te kijken en een andere beweging in te leren maken.”
– Sabine Vekemans, Coach
Evelien is gefocust, heeft verstand van zaken en werkt vanuit haar hart
“Ik ben erg blij met Evelien als businesscoach. Ze is gefocust, heeft verstand van zaken en werkt vanuit haar hart. Hierdoor heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en lukt het me om heel dicht bij mezelf te blijven. Ook krijg ik steeds meer vertrouwen in het feit dat ik niet zo hard hoef te werken maar dat er veel naar me toekomt. Ik ben Evelien dankbaar voor dat ze me ziet. Zoveel aandacht. Ik leer van Evelien dat je succesvol kan worden door te leven en werken vanuit je hart. En ik wil niets liever!”
– Wies van Beek. Breath Company
Wies van Beek over Evelien van Es coach voor ondernemers en executives
Een scherpe coach die heel snel duidelijkheid kan aanbrengen
“Ik ben ruim 3 jaar freelance tekstschrijver en het gaat goed. Toch voelde ik dat er iets ontbrak; ik voelde geen échte voldoening. Zelf lukte het me niet om mijn bedrijfsstrategie verder uit te werken en duidelijkheid te krijgen. Ik wilde weer kunnen knallen voor iets waar ik écht voor wil gaan en volledig achter sta. De coaching van Evelien heeft me meer inzicht gegeven in mijn eigen kracht en kernwaarden. Het heeft me doen inzien hoe mijn eigen kracht, kennis en passie breder in kan zetten. Maar ook dat ik dicht bij mezelf mag blijven. Dat ik mijn pure zelf mág zijn en dat als kracht kan inzetten. Ik heb Evelien ervaren als een scherpe coach die heel snel duidelijkheid aanbrengt en direct doorziet waar ik in vastloop en wat mijn blokkades zijn. Ze heeft een prettige en rustige persoonlijkheid en kan je een goede spiegel voorhouden. Ze helpt je om een heldere fundering voor je bedrijf neer te zetten. ”
– Liz Huisman
Liz Huisman
Ze heeft weinig nodig om je te doorzien
“Ik wilde persoonlijk en bedrijfsmatig verder groeien. Was op zoek naar een solide basis en had moeite mezelf te manifesteren. Daarbij zocht ik naar een goede sparringpartner. Met hulp van Evelien heb ik duidelijkheid gekregen over wat ik precies wil en hoe ik daar invulling aan ga geven. Ik heb concrete keuzes gemaakt en onder haar begeleiding nieuwe plannen ontwikkeld. Evelien is een warme persoonlijkheid. Ze heeft weinig nodig om je te doorzien, waardoor je snel tot de kern komt. Ze houdt je een spiegel voor en is niet bang om je te confronteren. Evelien werkt vanuit een duidelijk plan, de Signature 4 Success® methode. Dat geeft een goede houvast is. Tegelijkertijd is ze flexibel in de toepassing ervan en bekijkt samen met je naar de behoefte per sessie. Zoek je een coach die je kan confronteren, enthousiasmeren en je helderheid geeft dan heb je met Evelien een hele fijne warme coach.”
– Helga van Geldrop, Puur Yoga
Ze is een warme, intuïtieve vrouw die weet waar de schoen wringt
“Evelien weet instinctief wat je nodig hebt en vertelt je op een liefdevolle manier waar het op staat. Een ondersteunende, meelevende coach die oprecht het beste uit haar klant wil halen. Mede door haar coaching ben ik in staat een aantal hardnekkige belemmeringen in mijzelf te overwinnen. Ze heeft mij vertrouwen gegeven waardoor ik het vertrouwen in mijzelf kon herstellen. Zij heeft mijn waarde gezien waardoor ik de waarde in mijzelf weer kon zien. Zij heeft mij gewezen op de self fulfilling prophecy waar ik mijzelf in gevangen hield waardoor ik het los kon laten. Evelien heeft me ook leren verkopen door oprechte interesse in de ander en te weten welke waarde ik te bieden heb. Haar hartelijkheid maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Ze denkt met je mee en steekt er tijd en aandacht in om het coachtraject zo in te vullen als bij jou past. Ik beveel haar van harte aan.”
– Bracha Koster
Evelien van Es - spreker ondernemerschap en management

1-OP-1 COACHING

 

1-op-1 de diepte ingaan om jou te helpen bij je bedrijf, je ontwikkeling, je groei, om op te schalen of een ommezwaai te maken. Ik zie, doorzie, benoem wat ik waarneem en voel. Daarin ligt mijn gave. Samen reflecteren en concrete stappen zetten, veel impact hebben en resultaten boeken. Dat is waar ik voor sta en ga.

 

Heb je een interesse om 1-op-1 met mij samen te werken? Stuur dan een mail naar contact@evelienvanes.com. Je kunt ook hier direct een online video call boeken waarin we jouw hulpvraag bespreken. Ter plekke deel ik met je wat ik voor je kan betekenen.

SPREKER

Als spreker geniet ik van de interactie in groepen. Vanuit oprechte verbinding ontstaat ruimte voor inspiratie. Naast exclusief 1-op-1 werken spreek ik graag voor groepen. Voor een zaal gedreven ondernemers die willen leren en bereid zijn om te reflecteren. Dat doe ik met overgave, gevoel en flair.

 

Meer weten over wat klanten over mij zeggen? Kijk dan hier voor testimonials. Voor meer informatie of direct contact stuur dan een mail naar contact@evelienvanes.com.

 

Geeft je inzichten waar je niet aan ontkomt

 

“Ik heb hulp gezocht bij Evelien omdat ik voelde dat ik niet effectief was in wat ik wilde bereiken. In de relatie met opdrachtgevers ging ik krampachtig te werk. Dat taste mijn zelfvertrouwen aan en daardoor ook mijn effectiviteit en werkplezier. Evelien heeft mij laten zien dat ik degene ben die aan die situatie wat kan veranderen. Ze heeft me geholpen met hele praktische en heldere inzichten in mezelf. Ze is zeer betrokken, liefdevol en daardoor heel dichtbij. Bovendien is Evelien pittig. Ze confronteert en doet dat met passie en warmte. Ik kan haar aanbevelen aan iedereen die in de spiegel wil kijken. Ze kijkt echt naar je als mens, geeft je inzichten waar je niet aan ontkomt. Daarnaast is ze ook heel fijn gezelschap om in de beslotenheid van een 1-op-1 gesprek je zorgen en uitdagingen te delen en te evalueren.”

 

– Paul Willems – WillemsWorks

 

Waardevol, aangenaam en een sterk resultaat

 

“Een zeer waardevolle en aangename strategiedag: samen keihard gewerkt en een sterk resultaat behaald. We hebben de voorbereidingen voor mijn nieuwe business grondig gepolijst, knopen doorgehakt op punten waar ik een klankbord nodig had. Zoals de merknaam, de uitwerking van mijn funnel voor leads en het duidelijk aflijnen van mijn productaanbod. We hebben bovendien gewerkt aan een heldere opzet voor de website. Heel concreet en het licht werd fel op groen gezet om in tempo en met vertrouwen te kunnen creëren voor mijn nieuwe business. Ik heb de business coaching van Evelien ervaren als sterk resultaatgericht, gestructureerd en met relevante ervaring. Bovendien was onze samenwerking, zoals ook in eerdere sessies enthousiast, prettig en zeer effectief. Evelien doorziet snel hoe de vork in de steel zit.”

 

– Tom Serroels – Excellencio

Boek een gratis kennismaking