Persoonlijke coaching

Evelien van Es

Loop je vast?

Je bent ondernemer of een ondernemende professional en je hebt de overtuiging dat hard werken nodig is om zaken voor elkaar te krijgen. Je beschikt over een flinke dosis wilskracht en doorzettingsvermogen. Dat werpt z’n vruchten af, maar er is iets dat ontbreekt. Het gevoel van échte voldoening en werken vanuit ontspanning. Daar wringt de schoen ‘em en dat geeft onrust. Je wilt ‘losbreken’ uit de cadans waar je in zit. Maar waar begin je? Dan is mijn persoonlijke coaching wellicht wat voor jou.

 

Ik help je als coach/mentor om patronen te doorbreken zodat je keuzes kan maken vanuit wie jij in de kern bent, waar je voor staat en waarom. Zodanig dat je vanuit moeiteloosheid je bedrijf of carrière nieuw leven inblaast. Mijn voldoening zit ‘m in dat jij de ‘spark’ in je leven terugbrengt. Dat jij je vleugels uitslaat en trouw blijft aan wie jij bent. Ontdekt wat het is om écht jezelf te zijn in je werk.

Kenmerken van mijn werkwijze

 

 sensitief, scherp én strategisch (hart én hoofd)

 

doortastend, betrokken en oprecht

 

duidelijk in communicatie, liefdevol confronterend

 

Door mijn rijke ervaring met teams, groepen en individuen, zowel als (interim) manager,
consultant, (business) coach en ondernemer, verplaats ik me in no time in jouw situatie.
Van nature laveer ik moeiteloos tussen intuïtie en strategie. Ik zie altijd oplossingen en
mogelijkheden. Meer lezen over hoe klanten mij ervaren in mijn werk, kijk dan hier.
The van Esch over business coaching Evelien van Es
Snelle resultaten en een heel positief gevoel

 

“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”

 

– Theo van Esch
Evelien van Es - spreker ondernemerschap en management

COACHING

 

Magisch vind ik de kruisbestuiving in groepen. Ik verbind graag ondernemers en professionals met elkaar, bijvoorbeeld tijdens events, trainingen of intervisie. Soms doe ik dat in combinatie met 1-op-1 momenten voor individuele verdieping. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan hier contact met me op.

 

Liever exclusief, 1-op-1, samenwerken? Mail of bel me dan via contact@evelienvanes.com of +31 6 14948352. Dan bespreken we de mogelijkheden. Je kunt je ook hier aanmelden voor een online strategiesessie waarin we jouw coachingsbehoefte bespreken.
Kleine groep gelijkgestemden

INTERVISIE

Voor verdieping, zakelijke groei en ontwikkeling; 4 dagdelen met een groep gelijkgestemden. Kijk hier voor meer info en/of aanmelden.
1-op-1

VIP DAG

Exclusief 1-op-1 samenwerken aan jouw bedrijf, vanuit jouw unieke kern en WHY naar jouw eigen business signatuur, aanbod en propositie.

 

Geeft je inzichten waar je niet aan ontkomt

 

“Ik heb hulp gezocht bij Evelien omdat ik voelde dat ik niet zo effectief was in wat ik wilde bereiken. In de relatie met opdrachtgevers ging ik krampachtig te werk. Dat taste mijn zelfvertrouwen aan en daardoor ook mijn effectiviteit en werkplezier. Evelien heeft mij eerst laten zien dat ik de enige ben die aan die situatie wat kan veranderen. Ze heeft me geholpen met hele praktische en heldere inzichten in mezelf.

 

Evelien is zeer betrokken en liefdevol en daardoor heel dichtbij. Bovendien is Evelien pittig. Ze confronteert en doet dat met passie en warmte. Ik kan Evelien aanbevelen aan iedereen die echt in de spiegel wil kijken. Ze kijkt echt naar je als mens. Ze geeft je inzichten waar je niet aan kan ontkomen. Daarnaast is ze ook heel fijn gezelschap om in de beslotenheid van een 1-op-1 gesprek je zorgen en uitdagingen te delen en te evalueren.”

 

– Paul Willems – WillemsWorks
Wies van Beek over Evelien van Es coach voor ondernemers en executives
Evelien is gefocust, heeft verstand van zaken en werkt vanuit haar hart

 

“Ik ben erg blij met Evelien als businesscoach. Ze is gefocust, heeft verstand van zaken en werkt vanuit haar hart. Hierdoor heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en lukt het me om heel dicht bij mezelf te blijven. Ook krijg ik steeds meer vertrouwen in het feit dat ik niet zo hard hoef te werken maar dat er veel naar me toekomt. Ik ben Evelien dankbaar voor dat ze me ziet. Zoveel aandacht. Ik leer van Evelien dat je succesvol kan worden door te leven en werken vanuit je hart. En ik wil niets liever!”

 

– Wies van Beek. Breath Company

Heel intuïtief legt Evelien het laagje onder je bewustzijn bloot

 

“Ik had iemand nodig die mij weer in beweging zette, met meer helderheid en focus op mijn doelen en wensen. En dat heeft Evelien gebracht. Evelien is een zeer ervaren, deskundige en betrokken coach die je steeds liefdevol spiegelt en daarbij de kwaliteit heeft dat zij goed doorvraagt op onderliggende beweegredenen. Heel intuïtief legt zij zo het laagje onder je bewustzijn bloot en zij helpt je om daar met compassie naar te kijken en een andere beweging in te leren maken.”

 

– Sabine Vekemans,  Coach
Sabine Vekemans

Heb je  een vraag?