VIP-dag voor Ondernemers

1-op-1 werken aan jouw bedrijf

De VIP-dag is een exclusieve dag waarin jij met jouw bedrijf centraal staat. We werken tijdens deze dag 1-op-1 aan jouw bedrijf.
Dit kan in een één- of tweedaagse variant, waarin we met focus een versnelling creëren in je bedrijf. Zie het als een snelkookpan die
garant staat voor tal van nieuwe ideeën, inspiratie en positieve energie.
Klanten over Evelien van Es coach voor ondernemers en executives

In een halve dag stond het geraamte

van mijn dienst als een huis

 

“Als trainer en coach vind ik het heerlijk om Evelien als business coach te hebben. Ik vind haar rust en ruimte in combinatie met haar betrokkenheid, humor en passie voor haar vak als coach een echte must-do voor iedere ondernemer.

 

In de overgang van het ene bedrijf naar het andere heeft Evelien de pijnpunten helder op tafel weten te krijgen. Daarna heeft zij dit op een fantastische manier weten te begeleiden naar een ander en zeker voor de toekomst mooier resultaat. Na de afronding van het ene bedrijf heeft zij samen met mij tijdens een VIP-dag gekeken naar een prachtige doorstart van mijn nieuwe bedrijf. In een halve dag al stond het geraamte van mijn dienst als een huis. Vanuit wie ik als ondernemer in de kern ben. De volgende dag mocht ik voor een aantal klanten een aanbieding maken in het nieuwe jasje waarvan er direct twee getekend retour kwamen. Een mooi resultaat.”

 

– Astrid Kies – Kies, voor jezelf

Wat kun je verwachten?

 

De VIP-dag is een effectieve en intensieve manier van samenwerken aan jouw bedrijf.
Hierdoor kun je in korte tijd een waardevolle slag maken in je bedrijf. Dat kan zijn:

 

een nieuw concept
een geheel nieuw bedrijf
een herijking van een bestaand business model

 

Deze werkvorm is ideaal om in korte tijd vooruitgang te boeken
met je bedrijf. Waar we tijdens deze dag naar kijken:

 

jouw diepste verlangen en WHY
je ideale klantkeuze en -profiel
je business model; signatuur en aanbod
★ je propositie

 

Waar nodig schaven we bij, brengen we scherpte aan en/of
creëren ter plekke wat er nog niet is.

Heerlijke locatie aan het water

 

Tijdens de VIP-dag zal het je aan niets ontbreken. We zitten op een heerlijke locatie nabij Utrecht aan het water op een plek waar we fijn kunnen werken.
Er wordt gezorgd voor een gezonde lunch en bij mooi weer zitten we buiten.
In de middag kunnen we even de buitenlucht opsnuiven
zodat we daarna weer fris aan de slag kunnen.

Wat kun je verwachten?

 

Voorafgaand aan de VIP-dag hebben we contact om te bespreken waar je nu staat en wat je verwachtingen zijn. Zo komen we tot een goede voorbereiding en halen het optimale uit de dag. Aan het einde van de VIP-dag ga je naar huis met uitwerkingen, ideeën en acties. Circa 2 weken na afloop hebben we een follow up gesprek via Skype waarin we je voortgang bespreken. Waar ben je na afloop van de VIP-dag tegenaan gelopen? En we bespreken eventuele open eindjes. Het fijne hieraan is dat dit een mogelijkheid is voor jou om vragen te stellen en het bied mij de mogelijkheid om je aanvullende tips en adviezen te geven.
Evelien van Es

Meer weten of aanmelden?

 

Wil je meer weten over wat de enkele VIP-dag of de VIP 2-daagse als snelkookpan voor jou en je bedrijf kan betekenen? Of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact met me op via contact@evelienvanes.com of via onderstaande button. Voordat we aan de slag gaan vind ik het fijn om even contact te hebben over waar je staat en je verwachtingen zijn. Wil je meer informatie over mijn achtergrond, kijk dan hier. Voor meer testimonials van klanten kun je hier terecht.

Heb je een vraag?