Evelien als spreker

Passievol, puur & inspirerend

Op zoek naar een gepassioneerd spreker voor een gezelschap van ondernemers en/of ondernemende professionals? Een ervaren topcoach, mentor en trainer die vanuit bevlogenheid en bezieling de verbinding legt met een publiek over waar het in de kern om gaat bij persoonlijk leiderschap?

 

Ik ben Evelien van Es en het is mijn levenswerk om ondernemers en ondernemende professionals te inspireren en mobiliseren zodat zij hun verlangen naar meer voldoening in hun (werkende) leven omzetten naar actie. Zodanig dat zij gaan ervaren wat moeiteloos werken is en hoe zij vanuit hun unieke ‘zijn’ nog meer impact kunnen hebben. Ik inspireer, raak en spoor aan om in de spiegel te kijken zodat jij voor jezelf de balans op kan maken. Ik laat je zien en voelen hoe je het verschil kan maken; voor jezelf, de mensen die je liefhebt, je relaties en je klanten.

Kijk hier voor meer informatie over mijn achtergrond.

Evelien van Es - spreker ondernemerschap en management

“Verrassend hoe Evelien zelfreflectie stimuleert bij de deelnemers”

Ondernemersevent 11 november 2016

Reacties van deelnemers:

 

“Puur, inspirerend en heel waardevol. De verbinding en uitwisseling met gelijkgestemden was erg fijn en heeft bijgedragen aan een waardevol geheel”- Judith van Gent (Salta Coaching)

“Een inspirerende dag, vol bewustwording en mooie ontmoetingen” – Wendy van de Wal (Wendzaam)

“Interactief, speels en verfrissend” – Wouter Ploeg (OVD Groep)

“Verrassend, inspirerend en ontzettend professioneel. De combinatie van persoonlijke ervaring, zorg, cabaret en interactieve werkvormen vond ik zeer aansprekend” – Sandy Bosman (Windkracht8)

“Prikkelend, verrassend en veilig; het brengt de boel in beweging en dwingt je om concreet te worden. Confronterend en smaakt naar een meer” – Anoniem

‘Een event dat je energie en inzichten geeft. Evelien doet het met hart en ziel en dat komt over. Fijn om na een periode van hard werken een moment van bezinning en bezieling te hebben’ – Reinout Böggemann (Böggemann Consultancy)

“Een warm, praktisch, afwisselend, vrolijk en fijn event. Even stilstaan en de inspiratiebatterij opladen” – Ingrid Smit (Je team voor elkaar)

“Dynamisch, warm en inzichtgevend. Interactief en ondernemend concrete stappen zetten”- Winny Bos 

“Een relaxte dag, afwisselend programma met stof tot nadenken en actie” – Sabine van Dijk (Essence NLP)

Aansporing tot zelfreflectie

Met 20 jaar corporate ervaring weet ik als geen ander hoe het is om in een setting te werken waar je vervreemd kunt raken van jezelf. Ver van het bewandelen van je eigen pad, ingegeven door eigen keuzes, genomen vanuit vrijheid en vanuit je hart.

 

Ondernemen zet je krachtig en confronterend aan tot zelfreflectie. Daar is geen ontsnappen aan. De wereld ligt aan je voeten en het is helemaal aan jou wat je doet, waarom, wanneer en hoe. Ook binnen bedrijven is entrepreneurship en zelfsturing van groot belang om mensen zelf de lead te laten nemen. Zodanig dat zij de creator zijn en blijven van hun eigen toekomst.

 

Op basis van mijn eigen ervaring en ontdekkingstocht weet ik met impact mijn publiek aan te zetten tot zelfreflectie. Zodanig dat je voor jezelf keuzes kan gaan maken; ga ik zo door of stel ik mijn koers bij? En wat dan?
speech-14-lach-uitgesneden_dsf0521

Inzetbaarheid

 
✓ Spreker voor events, seminars en netwerkclubs
✓ Begeleider voor workshops en inspiratiesessies
✓ Gastdocent en trainer

 

Spreken doe ik in het Nederlands of Engels.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan contact met me op om nader kennis te maken.

Mail me gerust via contact@evelienvanes.com of bel me op +31 (0)6 14948352.

Reacties

 

“Evelien heeft (april 2016) een ondernemers-sessie verzorgd tijdens onze maandelijkse netwerk bijeenkomst van Open Coffee Utrecht. Het was een top sessie. Ik gun elke ondernemer of professional Evelien als coach! Aan de hand van haar eigen ervaringen en inspirerende inzichten in combinatie met de wijze waarop ze zelfreflectie stimuleert bij de deelnemers, word je meegenomen in haar verhaal. Onze bezoekers, inclusief ik zelf, hingen aan haar lippen. Ik kan een lezing, workshop of coachingstraject van Evelien dan ook van harte aanbevelen.”

 

Martin Planken, creatief directeur / internet ondernemer Topshelf Media

 

“Evelien is een gedreven coach en gaf een inspirerende presentatie die aanzet tot nadenken en tot confrontatie met jezelf over wat je nu eigenlijk wil. De vraag die ons vaak bezig houdt is: Is dit het nou helemaal? Het dwingt je keuzes te te maken en ervan bewust te zijn en ook te accepteren dat je soms dingen moet loslaten. Ik raad mensen aan die worstelen met keuzes en/of het roer willen omgooien een workshop van Evelien bij te wonen. Je komt tot nieuwe inzichten.”

 

– Marco van den Doel, De Communicatiefabriek

 

“Ik heb zelden iemand zo goed en boeiend een verhaal zien vertellen als Evelien. Van haar enthousiasme zie je de hele zaal opfleuren en geïnteresseerd luisteren. Ga zo door!”

 

– Jasper Wammes, Quicksolid B.V.

 

“De bijdrage die Evelien geleverd heeft aan de bijeenkomst van onze businessclub (okt 2016) was opmerkelijk. Ze wist namelijk onze leden emotioneel te raken zodanig, dat persoonlijke zaken openlijk werden gedeeld en op een bepaald vlak onderlinge verbondenheid werd gecreëerd. Kortom een inspirerende ochtend die heel wat heeft los gemaakt. Dat vonden we allemaal heel bijzonder.”

 

– Jan van der Roest, Voorzitter BCDW

 

“Evelien heeft bij de netwerkclub Ladies Business Apeldoorn (nov 2016) een inspirerende interactieve bijeenkomst verzorgd met de titel: ‘jouw eigenheid als sleutel naar gunnen’. Ze heeft de aanwezigen goed aan het denken en voelen gezet over pijnpunten en verlangens. Aan de hand van pakkende opdrachten legde ze verbinding met de deelnemers en kreeg ze de zaal mee.”

 

– Lieke Kalhorn, Kalhorn coaching en training en
Bestuurslid Ladies Business club Apeldoorn

Open Coffee Papendorp Tribes

(c) Candela Fotografie 2016

IMG_9765

Heb je een vraag?