Evelien als spreker

Puur, inspirerend & interactief

Op zoek naar een authentieke spreker voor een gezelschap van ondernemers en/of ondernemende professionals? Een ervaren internationale coach, mentor en sparringpartner die vanuit bevlogenheid en bezieling de verbinding legt met het publiek. Die deelt waar het in de kern om gaat bij persoonlijk leiderschap?

 

Ik ben Evelien van Es en het is mijn zielsmissie om ondernemers en ondernemende professionals te inspireren en mobiliseren zodat zij hun brandend verlangen naar meer voldoening in hun (werkende) leven omzetten naar ACTIE. Zodanig dat zij ervaren hoe het is om vanuit hun unieke ‘zijn’ meer impact te hebben. Ik inspireer, raak en spoor aan om in de spiegel te kijken. Ik laat je zien en voelen hoe je het verschil kan maken; voor jezelf, de mensen die je liefhebt, je relaties en je klanten. Kijk hier voor meer informatie over mijn achtergrond.

JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Evelien van Es - spreker ondernemerschap en management

“Interactief, speels en verfrissend”

speech-14-lach-uitgesneden_dsf0521

Zakelijk succesvol ‘zijn’!

Zakelijk succesvol zijn voelt alleen als succes als het je op de (middel)lange termijn voldoening geeft. Zo eenvoudig is het. Ondernemen zet je krachtig en confronterend aan tot zelfreflectie. Daar is geen ontsnappen aan. De wereld ligt aan je voeten en het is helemaal aan jou wat je doet, waarom, wanneer en hoe. Ook binnen bedrijven is entrepreneurship en zelfsturing van essentieel belang voor individuen en teams. Word regisseur van je eigen toekomst. Met 20 jaar corporate ervaring weet ik als geen ander hoe het is om in een setting te werken waar je vervreemd kunt raken van jezelf. Ver van het bewandelen van je eigen pad.

 

Mijn verhaal is doorspekt met mijn eigen ‘lessens learned’ en van daaruit zet ik aan tot zelfreflectie en actie. Zodanig dat je voor jezelf keuzes kan maken; ga ik zo door of stel ik mijn koers bij?

Inzetbaarheid

 
✓ Events en seminars

 

✓ Management teamdagen en -offsites

 

✓ Gastdocent en spreker

 

Spreken doe ik in 🇳🇱 en 🇬🇧

 

Onderwerpen

 

Authentiek leiderschap  |  Purpose | Purposegedreven Teams en Organisaties  

 

Manifesteren  | Samenwerking & Communicatie

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Reacties

 

“Evelien was gastspreker in The Make It Happen Hub die ik host vanuit The Cobra Club. Vanaf het moment dat ze begon trok ze de aandacht van de hele groep en we waren allemaal volledig geïnspireerd door haar passie, enthousiasme en energie.
Bovendien is haar boek ‘Wees onverbiddelijk jezelf’ een must read als je je ware zelf en purpose wilt vinden. Als je op zoek bent naar een geweldige spreker die een ruimte doet oplichten, kracht geeft en een echte inspiratiebron is, kan ik Evelien absoluut aanbevelen.”

 

Elaina Atherton, Sales & Accountability Coach

 

“Evelien heeft een prachtige sessie gegeven voor onze teams in Europa en Azië bij ERT & Bioclinica. Het was heerlijk om te horen hoe we allemaal onszelf zouden moeten zijn! Evelien heeft een hoog tempo en een boeiende manier van spreken. Dankjewel Evelien!”

 

Charlotte Lappin, leadership development

 

“Evelien Van Es is het hoogtepunt van vele motiverende sprekers die ik heb gekend. Ze is charismatisch en de uitstraling, passie en vastberadenheid waarmee ze haar diepgaande kennis deelt, is buitengewoon boeiend en additief. Haar boek Wees Onverbiddelijk Jezelf is een bestseller en is elk woord waard om te lezen.”

 

Rajesh Jamwal, Career catalyst and coach, Training & Placement MBA CAMPUS

 

“Ik beveel Evelien ten zeerste aan voor het ondersteunen organisaties. Ze was spreker bij ERT en heeft ons ondersteund in hoe authentiek leiderschap eruit ziet, hoe we onze authentieke code kunnen ontketenen en naar ons individuele en zakelijke succes kunnen streven. Haar corporate bagage in combinatie met haar coachingsexpertise is een geweldige combinatie van inzicht in hoe een individu kan groeien en succes kan behalen. Evelien heeft een natuurlijke manier om contact te maken met het publiek en een veilige ruimte te creëren om open te zijn en een constructieve discussie te stimuleren.”

 

Kornelia Zegiel, Director Global Women Frankfurt

 

“Het was een top sessie. Ik gun elke ondernemer of professional Evelien als coach! Aan de hand van haar eigen ervaringen en inspirerende inzichten in combinatie met de wijze waarop ze zelfreflectie stimuleert bij de deelnemers, word je meegenomen in haar verhaal. Onze bezoekers, inclusief ik zelf, hingen aan haar lippen. Ik kan een lezing, workshop of coachingstraject van Evelien dan ook van harte aanbevelen.”

 

Martin Planken, creatief directeur / internet ondernemer Topshelf Media

 

“Evelien is een gedreven coach en gaf een inspirerende presentatie die aanzet tot nadenken en tot confrontatie met jezelf over wat je nu eigenlijk wil. De vraag die ons vaak bezig houdt is: ‘Is dit het nou helemaal?’ Het dwingt je keuzes te te maken en ervan bewust te zijn en ook te accepteren dat je soms dingen moet loslaten. Ik raad mensen aan die worstelen met keuzes en/of het roer willen omgooien een workshop van Evelien bij te wonen. Je komt tot nieuwe inzichten.”

 

– Marco van den Doel, De Communicatiefabriek

 

“Ik heb zelden iemand zo goed en boeiend een verhaal zien vertellen als Evelien. Van haar enthousiasme zie je de hele zaal opfleuren en geïnteresseerd luisteren. Ga zo door!”

 

– Jasper Wammes, Quicksolid B.V.

 

“De bijdrage die Evelien geleverd heeft aan de bijeenkomst van onze businessclub was opmerkelijk. Ze wist namelijk onze leden emotioneel te raken zodanig, dat persoonlijke zaken openlijk werden gedeeld en op een bepaald vlak onderlinge verbondenheid werd gecreëerd. Kortom een inspirerende ochtend die heel wat heeft los gemaakt. Dat vonden we allemaal heel bijzonder.”

 

– Jan van der Roest, Voorzitter BCDW

 

“Evelien heeft bij de netwerkclub Ladies Business Apeldoorn een inspirerende interactieve bijeenkomst verzorgd met de titel: ‘Jouw eigenheid als sleutel naar gunnen.’ Ze heeft de aanwezigen goed aan het denken en voelen gezet over pijnpunten en verlangens. Aan de hand van pakkende opdrachten legde ze verbinding met de deelnemers en kreeg ze de zaal mee.”

 

– Lieke Kalhorn, Kalhorn coaching en training, Bestuurslid Ladies Business club Apeldoorn

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Ondernemersevent

Reacties van deelnemers:

 

“Puur, inspirerend en heel waardevol. De verbinding en uitwisseling met gelijkgestemden was erg fijn en heeft bijgedragen aan een waardevol geheel”- Judith van Gent, Salta Coaching

“Een inspirerende dag, vol bewustwording en mooie ontmoetingen” – Wendy van de Wal, Wendzaam

“Interactief, speels en verfrissend” – Wouter Ploeg, OVD Groep

“Verrassend, inspirerend en ontzettend professioneel. De combinatie van persoonlijke ervaring, zorg, cabaret en interactieve werkvormen vond ik zeer aansprekend” – Sandy Bosman, Windkracht8

“Prikkelend, verrassend en veilig; het brengt de boel in beweging en dwingt je om concreet te worden. Confronterend en smaakt naar een meer” – Anoniem

“Een event dat je energie en inzichten geeft. Evelien doet het met hart en ziel en dat komt over. Fijn om na een periode van hard werken een moment van bezinning en bezieling te hebben”- Reinout Böggemann, Böggemann Consultancy

“Een warm, praktisch, afwisselend, vrolijk en fijn event. Even stilstaan en de inspiratiebatterij opladen” – Ingrid Smit, Je team voor elkaar

“Dynamisch, warm en inzichtgevend. Interactief en ondernemend concrete stappen zetten”- Winny Bos 

“Een relaxte dag, afwisselend programma met stof tot nadenken en actie” – Sabine van Dijk, Essence NLP

Heb je een vraag?