Inspiratie

Auteur, Sparring partner, Life Coach, Business Coach, Spreker
Boek

Wees onverbiddelijk jezelf

 

“Elke zin is raak”

“Je boek blijft me boeien, een prachtige bron van inspiratie.”

“Veel stof tot nadenken en bezinning.”

“Dit is het soort boek dat je bijblijft en waar je regelmatig naar terugkeert, om jezelf eraan te herinneren wat er echt toe doet.”

Ja, ik wil een gesigneerd exemplaar

Evelien als spreker

Op zoek naar een authentieke en interactieve spreker voor een gezelschap van ondernemers en/of ondernemende professionals? Vanuit bevlogenheid en bezieling leg ik de verbinding met het publiek en deel ik waar het in essentie om gaat bij persoonlijk leiderschap. Zodanig dat je ervaart hoe het is om vanuit je unieke zijnskracht in je (werkende)leven te staan en zodoende meer voldoening en impact te hebben.
MEER OVER EVELIEN ALS SPREKER
Spreker, Sparring partner, Life coach, Business coach, Auteur
Life coach, Business coach, Spreker, Auteur, Sparring partner

Online kennismaking

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Sparring schept helderheid. Jezelf (blijven) ontwikkelen is de basis voor al het andere in je leven: voldoening in je werk, betekenisvolle verbindingen, goeie relaties en mooie vriendschappen. Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende online kennismaking. Daarin bied ik jou de mogelijkheid om een vraag of dilemma werk of privé gerelateerd aan me voor te leggen. Niet twijfelen maar doen. 
INPLANNEN GRATIS KENNISMAKING

“The ultimate misery is living a life that is not our own”

Boeken

Voor Organisaties

Mensen willen het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van een team en organisatie waar zij zich met hart en ziel aan kunnen en willen verbinden. Het belang van purpose-gedreven teams en organisaties is door hybride werkvormen groter dan ooit. Via Bookboon is dit boek van Evelien in twee talen verkrijgbaar voor € 8,99 elk.
E-book NL
Both covers bookboon 2022

Cacao, Sound & Adem

In 2023 ben ik begonnen met het begeleiden van Cacao, Sound & Adem ceremonies, samen met Marjolein en Wendeline. Cacao is een mild en tegelijk krachtig plant medicijn. Het verzacht, verwarmt en vergemakkelijkt de reis naar binnen. Begeleid door muziek op de hartfrequentie, zang en adem wordt deze reis nog krachtiger. Samen begeleiden we je tijdens deze reis naar binnen zodat je gevoed en vervuld de lente tegemoet gaat. Op zondag 21 april 2024 heeft de meest recente ceremonie plaatsgevonden. Wil je op de hoogte blijven zodra er een nieuwe datum staat? Stuur me dan een mail naar contact@evelienvanes.com.
Untitled design (5)

Blogs, inspiratie & primeurs

Wil je mijn nieuwste blogs, inspiratie en primeurs rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Afmelden kan heel eenvoudig, onder iedere mail die je van me ontvangt zit een knop om je weer af te melden.
GRATIS BLOGS & INSPIRATIE

Heb je een vraag?