Senior Managers

Klaar voor een doorbraak?

Je bent senior manager of executive en hebt veel op je bordje liggen, je wordt min of meer geleefd. Het begint te schuren dat je structureel te weinig aan jezelf toekomt. Je hebt volop mensen om je heen en er is genoeg reuring. Veel mensen hebben iets van jou nodig, je leiderschap en input, de vraag is echter waar heb jij écht behoefte aan?

 

Hoe fijn zou het zijn om af en toe los te komen van de dagelijkse hectiek? Om te kunnen reflecteren en sparren over wat er voor jou toe doet, over je rol als mens en leider voor je team en/of organisatie en over je uitdagingen. En vooral over wat er voor jou werkelijk toe doet. Het zou je wellicht tot andere keuzes kunnen leiden. Ik ben er om je te spiegelen en help je om tot diepere lagen bij jezelf te komen zodat je nog meer van je eigenheid inbrengt in de rollen die je vervult.
Life coach, Business coach, Spreker, Auteur, Sparring partner
Ze heeft een zesde zintuig om mensen te kunnen lezen

 

“In mijn professionele leven stond ik op een kruispunt waarvan ik wist dat ik een verandering wilde, maar ik wist niet zeker wat ik wilde. Dus zocht ik de hulp van een coach en gelukkig kwam ik Evelien tegen.
Eveliens benadering is holistisch en ik waardeerde de tijd die ze nam om mij als persoon en mijn behoeften te begrijpen. Ze hielp me om mijn ware zelf te herontdekken, om mijn innerlijke kompas en mijn unieke toegevoegde waarde scherp te krijgen. Ze daagde me uit en ondersteunde me bij elke stap, maar hielp me ook om mijn angsten en zorgen onder ogen te zien en ze het hoofd te bieden. Evelien schept een sfeer van vertrouwen en openheid met een vleugje humor, waardoor je meteen op je gemak wordt gesteld. Dit in combinatie met haar zesde zintuig om mensen gemakkelijk te kunnen lezen, heeft ervoor gezorgd dat onze sessies zeer productief zijn geweest in een sparring-achtige setting. Ik heb erg genoten van haar betrokkenheid, passie en vermogen om je de dingen vanuit een ander perspectief te zien.
Bedankt Evelien voor alles! Je steun speelde een belangrijke rol bij het bepalen van mijn volgende carrièrestap en het vergroten van mijn zelfbewustzijn en vertrouwen.”

 

– Nadine Verbeek

Wat is voor jou van wezenlijk belang?

Je hebt behoefte aan een betrokken, maar ook kritische en sensitieve sparringpartner. Je wilt iemand tegenover je hebben die er niet voor terugdeinst om te benoemen wat er is? Om het voor jou nog onzichtbare zichtbaar te maken. Als coach, mentor en sparring partner help ik je om bij jezelf tot de essentie te komen. Wat is voor jou van wezenlijk belang? Ik help je helderheid scheppen over jouw purpose en de invulling die je daar in je (werkende) leven verder aan wilt en kunt geven. Ik bied je de veiligheid om te delen wat er gedeeld mag worden en van daaruit tot de kern te komen. Zodanig dat je een doorbraak creëert en concrete stappen zet vanuit wie jij in de kern bent. Met als resultaat meer lucht, een duidelijke richting en meer innerlijke rust.

Persoonlijk kennismaken?

 

Ik werk met leiders, zowel individueel alsook met hun (management) teams. Dit kan op locatie zijn, tijdens een heidag, of 1-op-1 bij mij op kantoor, of een locatie naar keuze, zolang het maar uit de directe werkomgeving is.

 

E-mailen kan naar evelien@evelienvanes.com of
bellen naar +31 6 14 94 83 52
Ze stelt de juiste vragen en vraagt door
“Op een hele prettige manier heeft Evelien ons vennoten-team geholpen een stevige verbinding te leggen tussen onze individuele dromen en verlangens en de purpose van onze organisatie. Evelien krijgt het voor elkaar dat iedereen onverbiddelijk eerlijk is. Dit doet zij door de juiste vragen te stellen en daarop door te vragen, maar vooral door je de tijd en ruimte te geven het juiste antwoord voor jezelf te formuleren. Werken met Evelien voelt als een pas op de plaats, zodat je eerlijk kunt kijken naar waar je nu staat. Ben ik nog steeds aan het doen wat ik me had voorgenomen te doen?”
– Tamira Nicolai - van Vught, Founder TWST
Snelle resultaten en een heel positief gevoel
“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Het voelt alsof ze mij heeft opgetild en naar de juiste plek heeft gebracht van waar ik verder kon met meer vertrouwen op intuïtie, milder en zonder oordeel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”
– Theo van Esch
The van Esch over business coaching Evelien van Es

Boek een gratis kennismaking