Senior Managers

Waar heb jij behoefte aan?

Je bent senior manager of executive en hebt veel op je bordje liggen. Je komt weinig aan jezelf toe, dat schuurt wel eens. Je hebt volop mensen om je heen en er is genoeg reuring. Er zijn velen die iets van je willen of nodig hebben, de vraag is echter waar heb jijzelf behoefte aan?

 

Hoe fijn zou het zijn om af en toe los te komen van de dagelijkse hectiek? Om met de benen op tafel te kunnen reflecteren en sparren over wat er voor jou echt toe doet. Over zaken betreffende jouw leven, je passies, de uitdagingen in je werk en over wat belangrijk voor je is en keuzes die je wilt maken. Ik ben er om je te spiegelen en help je om tot diepere lagen bij jezelf te komen zodat je nog meer eigenheid inbrengt in de rollen die je vervult. 
Evelien van Es
Ze heeft een zesde zintuig om mensen te kunnen lezen

 

“In mijn professionele leven stond ik op een kruispunt waarvan ik wist dat ik een verandering wilde, maar ik wist niet zeker wat ik wilde. Dus zocht ik de hulp van een coach en gelukkig kwam ik Evelien tegen.
Eveliens benadering is holistisch en ik waardeerde de tijd die ze nam om mij als persoon en mijn behoeften te begrijpen. Ze hielp me om mijn ware zelf te herontdekken, om mijn innerlijke kompas en mijn unieke toegevoegde waarde scherp te krijgen. Ze daagde me uit en ondersteunde me bij elke stap, maar hielp me ook om mijn angsten en zorgen onder ogen te zien en ze het hoofd te bieden. Evelien schept een sfeer van vertrouwen en openheid met een vleugje humor, waardoor je meteen op je gemak wordt gesteld. Dit in combinatie met haar zesde zintuig om mensen gemakkelijk te kunnen lezen, heeft ervoor gezorgd dat onze sessies zeer productief zijn geweest in een sparring-achtige setting. Ik heb erg genoten van haar betrokkenheid, passie en vermogen om je de dingen vanuit een ander perspectief te zien.
Bedankt Evelien voor alles! Je steun speelde een belangrijke rol bij het bepalen van mijn volgende carrièrestap en het vergroten van mijn zelfbewustzijn en vertrouwen.”

 

– Nadine Verbeek

Sparren ‘met de benen op tafel’

 

Herken je je in bovenstaand profiel en sta je open voor een fijne maar ook kritische en zeer sensitieve sparringpartner die er niet voor terugdeinst om te benoemen wat er is? Ik help je om nog dichter bij jezelf te komen, om dieperliggende patronen te doorbreken en bied jou de veiligheid om te delen wat er gedeeld mag worden. Zodanig dat je tot jouw essentie komt.

Persoonlijk kennismaken?

 

Ik werk graag exclusief 1-op-1. Dat kan bij mij of bij jou zolang het maar uit je directe werkomgeving is. Reizen is geen probleem. Ik werk live maar ook online via Zoom.

Mailen kan rechtstreeks naar evelien@evelienvanes.com
Bellen kan ook, op +31 6 14 94 83 52
The van Esch over business coaching Evelien van Es
Snelle resultaten en een heel positief gevoel

 

“De vanzelfsprekendheid, openheid, integriteit en haar scherpe analyse maken de gesprekken met Evelien tot een zeer inspirerende ervaring. De directheid in het gesprek en het stellen van de juiste vragen gaven mij snel inzicht en vooral vertrouwen in de oplossingen die voor mij relevant waren. Het effect van een paar gesprekken met Evelien is voor mij zeer verrassend; snelle resultaten en een heel positief gevoel. Een absoluut unieke en onvergetelijke ervaring om zo’n bijzonder mens als Evelien te mogen ontmoeten.”

 

– Theo van Esch