Over mij

Evelien portrait

De sprong wagen

Het gevoel ‘gevangen’ te zitten in een goed maar geen geweldig leven herken ik. Het verstikkende effect van de gouden kooi. Vroeger werkte ik hard, voer veel op daadkracht en wilskracht. Aan de buitenkant leek het picture perfect, maar van binnenuit voelde ik een latent knagend gevoel van onrust en gemis aan voldoening. Na 2 impactvolle gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik mijn wake up call en besloot een andere weg in te slaan. Als alleenstaande moeder sprong ik in het diepe.

 

Mezelf en het leven begrijpen

Mijn gedrevenheid naar meer verdieping en betekenis in mijn werk, en leven in het algemeen, was (en is) enorm. Ik wilde mijn eigen weg bewandelen, meer begrijpen over het leven, over mezelf en wat ik hier doe. Gaandeweg herinnerde ik me mijn purpose. Het pad daar naartoe was niet altijd een egaal geplaveid pad. Toch had ik de ervaringen nodig om te zijn wie ik in essentie ben en zo kan ik de geleerde lessen, van toen en nu, zien als parels. Het leven echt aangaan en meerdere transformaties doorleven helpt me om dynamieken bij klanten snel te herkennen. Dit is een waardevolle context voor mijn werk als coach en sparring partner.

Impact op levens van anderen

 

Een gelukkig leven is voor mij een leven waarin ik mijn pad bewandel, waarin ik het leven aanga, mijn hart volg én me niet door angst laat leiden. Het is een leven waarin ik werk en leef vanuit mijn passie en purpose, waarin ik de liefde voel stromen voor wat ik doe, wie ik ben en voor de mensen om me heen. In mijn werk heb ik daarvoor de ruimte nodig om dit op mijn manier en in mijn tijd te doen, het ondernemerschap biedt me die mogelijkheid. Dit is voor mij de basis om vanuit mijn zijnskracht te creëren en inspireren,
en impact te hebben op levens van anderen.

 

Het is bijzonder dankbaar werk om anderen te mogen helpen om zichtbaar te maken wat voor hen (nog) onzichtbaar is. Zodanig dat zij hun vleugels uit kunnen slaan, trouw blijven aan zichzelf en – in de concrete stappen die zij zetten – gelukkig en vervuld zijn. De voldoening die dit me geeft is de motor voor mij om telkens dieper te gaan in het begrijpen van mezelf en het leven, zodat ik dat vervolgens weer in kan zetten in mijn werk.
Dit is mijn circle of life.

Sensitief en strategisch

Mijn kracht is niet alleen dat ik als ondernemer en in het bedrijfsleven door de wol geverfd ben, maar bovenal dat ik zelf meerdere transformaties heb doorgemaakt. Naast mijn strategisch inzicht, prik ik snel door de illusies van anderen heen. Ik ben sensitief en helderwetend, dit is een gouden combinatie om mee te werken en leidt tot tastbare resultaten.

 

De mensen om me heen, dat is waar mijn hart naar uitgaat. Inmiddels honderden mensen, professionals en ondernemers, individueel en in groepsverband die zakelijk en/of privé vastlopen. Ik zet hen aan om vanuit verdieping helderheid te creëren en hun zelfbewustzijn te vergroten. Zodanig dat zij in hun zijnskracht gaan staan en hun unieke toegevoegde waarde (h)erkennen.
zee

Achtergrond

 

Als coach, mentor, adviseur en sparring partner heb ik 25 jaar ervaring. Sinds 2006 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb een achtergrond in Change Management en Management Development. Ik studeerde Bedrijfscommunicatie aan de Academie voor Journalistiek en behaalde daarna mijn doctoraalexamen aan de VU in de afstudeerrichting Cultuur, Organisatie & Management. Hier mijn Linkedin profiel voor meer info.

Boeken

 

In 2015 startte ik mijn eigen coaching business, ontwikkelde een effectieve en verdiepende coachingsmethode Signature 4 Success® en werd mentor van andere loopbaan- en business coaches. In 2021 bracht ik mijn eerste boek uit Wees Onverbiddelijk Jezelf en de Engelstalige variant: Be Relentlessly Yourself. Begin 2022 publiceerde ik mijn tweede boek De Kracht van Purpose-gedreven Organisaties, in het Engels Power of Purpose Driven Teams and Organizations.
Untitled design

gewerkt voor

Wil je meer weten of een verkenning?