Over mij

Evelien profiel klein

De sprong wagen

Als geen ander ken ik het gevoel ‘gevangen’ te zitten in een goed maar geen geweldig leven. Wat ik deed was keihard werken en varen op wilskracht. Aan de buitenkant leek het picture perfect. Maar van binnen voelde ik onrust en een gemis aan voldoening. Na 2 impactvolle gebeurtenissen kreeg ik mijn wake up call. Besloot ik op 1 dag in het diepe te springen. Anders te ondernemen, door van mijn missie mijn levenswerk te maken en van daaruit mijn bedrijven te runnen.

 

Tastbare resultaten

Vandaag de dag werk ik met ondernemers en senior managers die een verandering willen bewerkstelligen. De ondernemers met wie ik werk willen concrete stappen zetten, focus op resultaat. Succesvol zijn en groeien met hun onderneming. Ik begeleid hen om daar op authentieke wijze invulling aan te geven. Wat voor jou complex en ingewikkeld lijkt, ontrafel en simplificeer ik en vertaal dit naar concrete stappen vooruit.  Neem het besluit om het tij te keren. Om het bedrijf en leven te creëren dat je écht wilt. Niet morgen of volgende week, maar begin er vandaag mee.

Op jouw voorwaarden

Een gelukkig leven is voor mij een leven waarin ik mijn pad bewandel. Waarin mijn
werk een verlengstuk van mezelf is, een verrijking. Waarin ik LEEF en geniet
van mijn prachtige dochters, partner, vrienden en het team om me heen.

 

De impact die ik op mijn klanten heb geeft me de ultieme voldoening. Hoe zij
hun vleugels uitslaan vanuit wie zij zijn en daar succesvol en gelukkig in zijn.
Hoe zij werken op hun voorwaarden en trouw blijven aan zichzelf.

 

Veel mensen kijken tegen het einde van hun leven terug met een overheersend
‘had ik maar…’-gevoel. Hebben spijt dat ze niet méér hun hart hebben gevolgd.
Mensen die zich door angst hebben laten leiden. Dat wilde ik niet!

Sensitief, scherp en strategisch

Mijn kracht is niet alleen dat ik als ondernemer en in het bedrijfsleven door de wol geverfd ben, maar bovenal dat ik zelf de transformatie heb doorgemaakt. De rode draad in mijn leven zijn de mensen met wie ik werk. Dat is waar mijn hart naar uitgaat. Inmiddels honderden mensen die ik heb gecoacht om hun sensitiviteit te vergroten, scherpte aan te brengen en strategische keuzes te maken.

 

Vlijmscherp in mijn analyses, liefdevol confronterend, glashelder in mijn communicatie en een verbinder. Dat is wat klanten over mij zeggen. Ik ben dankbaar voor de vele jaren dat ik kon groeien en leren met individuen en teams in het bedrijfsleven. De lessen uit het leven die mij hebben gevormd. Ik schuw er niet voor om complexe zaken te ontrafelen en te vertalen naar concrete vervolgstappen. Ik help jou naar een krachtig resultaat. Ik werk exclusief 1-op-1 en als inspirator en spreker voor groepen.
zee

Achtergrond

 

Ruim 20 jaar werk ik als coach, mentor en adviseur. Sinds 2006 ben ik ondernemer. Ik werkte als (interim)manager voor multinationals en bedrijven, zowel commercieel als (semi)non-profit. Mijn achtergrond is Communicatiemanagement en ik heb een Master degree in Cultuur, Organisatie & Management. Kijk op mijn Linkedin profiel voor meer info.

Inspiratie

 

Investeren in mijn eigen ontwikkeling doe ik continu. Door coaching, intervisie en mijn eigen team. Ik schrijf (gast)blogs, columns voor Vrouwen Ondernemen en voorheen artikelen voor Vrouw&Passie. Bovendien lees ik veel over persoonlijke ontwikkeling. Je blijft immers je leven lang leren. Hierdoor kan ik mijn klanten nog beter verrijken.

gewerkt voor

Lees hier mijn columns voor het Vrouwen Ondernemen platform.

 
 

Signature 4 Success®

 

Naast mijn rol als sparringpartner, coach, en adviseur ben ik oprichter en eigenaar
 van Signature 4 Success®. Daarin werk ik met een team van loopbaan- en business coaches die onze klanten begeleiden die vastlopen in hun werk. Helderheid creëren van binnenuit, dat is ons credo. Vanuit wie jij bent, scherpte aanbrengen en strategische keuzes maken. Daartoe werken de coaches met de door mij ontwikkelde Signature 4 Success® methodiek bestaande uit een beproefd 8-stappenplan.

 

Wil je meer weten, kijk hieronder op onze website of stuur een mail naar evelien@signature4success.com.
Team S4S aug 2019
logo_S4S blauw zwart

Mijn blogs, tips & inspiratie ontvangen?