Over mij

Evelien profiel klein

Wake-up call

Als geen ander ken ik het gevoel ‘gevangen’ te zitten in een goed maar geen geweldig leven. Aan de buitenkant leek het picture perfect. Maar van binnen voelde ik onrust en een gemis aan échte voldoening. Hard werken en doorgaan op wilskracht. Na 2 impactvolle gebeurtenissen kreeg ik mijn wake up call. Ben ik van mijn missie mijn levenswerk gaan maken en van daaruit mijn bedrijven gaan runnen.

 

Er is geen tijd

Vandaag de dag werk ik met ondernemers en executives die verlangen naar meer zingeving en voldoening in hun (werkende) leven. Mensen die met passie en plezier in het leven willen staan. Werk willen doen op hun voorwaarden.
Mijn voldoening zit ‘em in het begeleiden van jouw transformatie naar een ‘rijker’ leven. Om wat voor jou complex en ingewikkeld lijkt, te ontrafelen en simplificeren en te vertalen naar concrete stappen vooruit. Het leven is kwetsbaar en er is geen tijd. Neem het besluit om het leven te creëren dat je écht wilt. Niet morgen of volgende week, maar begin er vandaag mee.

Hoe wil je terugkijken?

Een gelukkig leven is voor mij een leven waarin ik naast het genieten van mijn dochters, partner, vrienden en naasten, werk beleef als een verrijking van mezelf.

 

De impact die ik op mijn klanten heb, geeft me de ultieme voldoening. Hoe zij hun vleugels uitslaan vanuit wie zij in essentie zijn. Hiermee hun bedrijf nieuw leven inblazen. En vooral trouw blijven aan zichzelf.

 

Veel mensen kijken tegen het einde van hun leven terug met een overheersend ‘had ik maar…’-gevoel. Hebben spijt dat ze niet méér hun hart hebben gevolgd. Mensen die zich door angst hebben laten leiden. Dat wilde ik niet!

Je vleugels uitslaan

Mijn kracht is niet alleen dat ik als ondernemer en in het bedrijfsleven door de wol geverfd ben, maar bovenal dat ik zelf de transformatie heb doorgemaakt. Ik ken het knagende gevoel ‘is dit het nou helemaal?’ Het waren de mensen met wie ik werkte waar mijn hart naar uitging. De inmiddels honderden mensen die ik heb gecoacht om het vuurtje in zichzelf aan te wakkeren en hun vleugels uit te slaan.

 

Dat is precies wat ik in mijn bedrijven doe. Jou helpen om dichter bij jezelf te komen en van daaruit de vertaalslag te maken naar je werk. Dat doe ik in kleine groepen en exclusief 1-op-1. Werken met groepen maakt het magisch door de onderlinge kruisbestuiving. Bovendien vind ik het prachtig om mensen met elkaar te verbinden. Waar ik me als mentor en coach in onderscheid van anderen is dat ik sensitief, scherp als strategisch ben. Ik schuw er niet voor om complexe zaken te ontrafelen en te vertalen naar concrete vervolgstappen.
zee

Achtergrond

 

Ruim 20 jaar werk ik als coach, mentor en adviseur. Sinds 2006 ben ik ondernemer. Ik werkte als (interim)manager voor multinationals en bedrijven, zowel commercieel als (semi)non-profit. Mijn achtergrond is Communicatiemanagement en ik heb een Master degree in Cultuur, Organisatie & Management. Kijk op mijn Linkedin profiel voor meer info.

Inspiratie

 

Investeren in mijn eigen ontwikkeling doe ik continu. Door coaching, intervisie en mijn eigen team. Ik schrijf (gast)blogs, columns voor Vrouwen Ondernemen en voorheen artikelen voor Vrouw&Passie. Bovendien lees ik veel over persoonlijke ontwikkeling. Je blijft immers je leven lang leren. Hierdoor kan ik mijn klanten nog beter verrijken.

gewerkt voor

Lees hier mijn columns voor het Vrouwen Ondernemen platform.

 
 

Signature 4 Success®

 

Naast mijn rol als coach, mentor en inspirator ben ik oprichter en eigenaar van Signature 4 Success®. Daarin werk ik met een team van loopbaan- en business coaches die onze klanten begeleiden bij hun transformatie. Helderheid creëren van binnenuit, dat is ons credo. Vanuit wie je écht bent, scherpte aanbrengen en strategische keuzes maken. Daartoe werken de coaches met de door mij ontwikkelde Signature 4 Success® methodiek bestaande uit een beproefd 8-stappenplan.

 

Wil je meer weten, kijk hieronder op onze website of stuur een mail naar evelien@signature4success.com.
logo_S4S blauw zwart

Mijn blogs, tips & inspiratie ontvangen?