Coach Utrecht

Het schuurt

Van binnenuit schuurt het

Eigenlijk is je leven best op orde aan de buitenkant en toch merk je dat er aan de binnenkant iets schuurt. Dit gevoel heb je al even en het gaat niet vanzelf weg. Belemmerende gedachten zitten je in de weg en je merkt dat je gevoel van zelfvertrouwen minder wordt en dat dit spanning en stress oplevert. Het is net alsof je in een cirkel ronddraait waarvan je de uitgang niet weet te vinden.

 

Het kan zijn dat je privé of werk gerelateerd vastloopt, hoe dan ook je bent er klaar voor om een volgende stap te zetten en wilt je laten begeleiden door een ervaren coach. Wellicht heb je al eens iets gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door trainingen, loopbaan coaching, management coaching, life coaching of heb je met een business coach gewerkt. Als coach Utrecht werk ik op het snijvlak van life & business, daarbij is het vertrekpunt wie jij in essentie bent. Dit gaat verder dan je zelfbeeld en persoonlijkheid. Ik help je herinneren wie je in de kern bent zodat je van daaruit je leven gericht en beter vorm kunt geven dan nu het geval is.
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Niet de beste maar de ware versie van jezelf

Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze ‘de beste versie van zichzelf’ willen worden. Ik heb het liever over de ware versie van jezelf. Velen leven een leven dat ze gecreëerd hebben van buiten naar binnen, in plaats van andersom. Dit leidt vroeg of laat tot conflicten, bijvoorbeeld in je loopbaan, in samenwerkingen en/of in relaties en kan zich bijvoorbeeld uiten in een burn out.

 

Wanneer je op het voor jou verkeerde spoor zit uit dit zich bijvoorbeeld in een onrustig, leeg of verloren gevoel, gemis aan zingeving, stress, dan wel een dreigende burn out. Of wellicht heb je ooit een burn out gehad en wil je dit beslist nooit meer. Met mijn individuele coaching aanpak help ik je om in een diepere bewustwording te komen van wie je werkelijk bent. Dit is pas ‘thuiskomen’ en de basis om het op verschillende vlakken in je leven te laten stromen.

Van loopbaan coaching tot life coaching

 

Of je nou loopbaan coaching gaat doen, life coaching, management coaching, executive coaching, business coaching, burn out coaching, stress coaching of welke soorten coaching dan ook. Een goede coach weet dat het vertrekpunt altijd de kern van jouw ‘zijn’ is. Je talenten, je kracht, je energie, alles vloeit daaruit voort. Dit is precies de reden dat ik in mijn coaching van binnen naar buiten werk. Jij bent het vertrekpunt. Ik heb een eigen coaching methodiek ontwikkeld met een helder stappenplan, de kracht zit ‘m erin dat ik in elk gesprek volledig aanwezig ben, jou zie als degene die je werkelijk bent. Wat ik bij zie en voel gebeuren is leidend voor mij in mijn aanpak. Als empath voel ik dit feilloos aan en dit helpt me in de coaching om snelle stappen te zetten en resultaatgericht te werken.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Portrait Evelien van Es

Wat kan ik van life coaching verwachten?

Life coaching wil zeggen dat onderwerpen die het leven raken centraal staan en invloed hebben op jouw beleving van welzijn en je persoonlijke ontwikkeling. Denk daarbij met name aan relaties, zowel liefdesrelaties als ook samenwerkingsrelaties, vriendschappen, familiebanden, werk en gezondheid. Als life coach begeleid ik jou in je proces van bewustwording, waarbij ik invoel op verschillende aspecten in jouw leven waarin je triggers ervaart die een gevoel van onrust of stress teweeg brengen. In mijn aanpak help ik je om van binnen naar buiten te leren kijken, voelen en werken. Je kunt immers sleutelen aan een gecreëerd zelfbeeld en daar een ander zelfbeeld voor in de plaats zetten, een bestendige verandering maak je door verbinding te leggen met jouw kern. Van binnen naar buiten en niet andersom.

If you don’t know yourself you’re gonna be pushed by the winds of life

Klanten over Evelien als coach

 

“Evelien heeft me geholpen mijn uniciteit te ontdekken en dat is waar ik naar op zoek was. Na de eerste sessie al hielp ze me om rustiger en zelfverzekerder te worden over wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ze heeft me perfect begeleid om te kijken naar de dingen die ik zelf niet kon opmerken. Ik heb nu een dieper begrip en inzicht in mezelf. Je bent niet zomaar een goede coach maar een geweldige coach. Het is echt rocket science wat je met mij hebt gedaan. Je bent zeer ondersteunend en 100% aanwezig geweest in de coachingsessies.” – Anoniem
“Evelien komt snel tot de kern, en voelt haarfijn aan wat er speelt. De inzichten die ze in korte tijd heeft gegeven zijn echte “eye-openers”. Ik merk nu al zo’n verschil in mijn denken en handelen. En dit allemaal vanuit zijn wie je werkelijk bent! Ik kan Evelien als coach van harte aanbevelen!” – Roel Weverling
“Evelien is een coach die zich uitstekend in kan leven in de problematiek van haar klanten. Zij weet en voelt als geen ander waar mijn pijnpunten liggen en weet mij zodanig te inspireren en motiveren dat ik echt wakker geschud word. Door haar voel ik mij goed en sta ik echt anders in het leven. Dit voelt super. Ik vind haar een heel bijzonder mens, de manier waarop zij een veilige en vertrouwde setting creëert en flexibel met je behoefte omgaat is opmerkelijk. Evelien voelt de situatie erg goed aan en handelt daar vervolgens naar. Ik ben haar erg dankbaar voor wat het me gebracht heeft.” – Sjaak Muller

Losse sessies of een coachtraject?

390A2718 Evelien small
In mijn werk als coach Utrecht werk ik bij voorkeur met coachtrajecten van een aantal sessies. Het vergroten van je bewustwording kan soms in een enkel coachgesprek een flinke impact hebben, de kunst is om ervoor te zorgen dat het beklijft. Dit wil zeggen dat je beter en dieper leert voelen, dat jezelf goed leert (her)kennen en leert inspelen op signalen en triggers. Patronen doorbreken doe je niet over een nacht ijs. De begeleiding die ik je bied is gericht op het beter leren balans vinden in het leven. Er zijn nou eenmaal fases in je leven waarin je de zeilen bij moet zetten, dan is het fijn om het zelfinzicht, de handvatten en het zelfvertrouwen te hebben om hiermee om te gaan.

 

Losse sessies als vervolg op een coachtraject
Losse sessies doe ik veelal met klanten die al eerder een coachtraject bij me hebben doorlopen. Soms komen mensen een paar keer per jaar terug voor herijking, aanscherping of met specifieke vragen en dilemma’s. Andere keren keert iemand na 1 of 2 jaar terug voor een aantal sessies per jaar. Dat kan heel goed. Voor mij staat voorop dat ik jou help om niet afhankelijk te zijn van mij als coach. Ik ben er om je te prikkelen en stimuleren om je te blijven ontwikkelen, je veerkracht te vergroten en door een vergroot zelfinzicht het spel van balans vinden je eigen maken. Als coach blijf ik me voortdurend ontwikkelen waardoor mijn eigen kennis, ervaring en wijsheid steeds meer verdieping krijgt die ik vervolgens weer door kan geven aan mijn klanten. Dat geeft mij enorm veel zingeving en voldoening.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Wat kun je van mij verwachten?

In mijn jarenlange ervaring als mentor, sparring partner en coach heb ik veel klanten mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Een aantal kenmerken van mij als life coach die vaak worden genoemd zijn de rust en de fijne en ook intense energie die ik met me meedraag waardoor ik klanten moeiteloos meeneem op reis naar binnen. Mijn dieper voelen en weten maken dat ik zichtbaar kan maken wat voor mijn klanten nog niet zichtbaar is. Daarnaast is mijn strategisch inzicht sterk waardoor ik stappen vooruit zie en tegelijkertijd vertraag daar waar ik zie dat dit nodig is. Wil je meer weten wat klanten over mij als coach zeggen, kijk dan hieronder.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik de juiste coach gevonden heb?

Het begint bij helder hebben wat de expertise is die je zoekt. Soms zijn er klanten die niet weten of ze een life coach of een business coach nodig hebben, kijk dan naar een coach die ruime bagage heeft en op beide vlakken ervaring heeft. Als coach in Utrecht merk ik dat het heel fijn is dat ik ruime ervaring heb, zowel in het bedrijfsleven alsook als ondernemer op het gebied van management coaching, executive coaching, teamcoaching, life coaching en business coaching. Kijk altijd naar testimonials van klanten op de website van de coach en let op de ervaring die iemand heeft. Maak gebruik van een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of online, zodat je een gevoel krijgt bij de coach en laat je hierdoor leiden in je beslissing.

 

Doe je ook aan burn out coaching?

Ik werk regelmatig met klanten die in het verleden wel eens een burn out hebben gehad, inmiddels hersteld zijn van een burn out, dan wel merken dat ze signalen krijgen waardoor ze merken dat ze in de burn out gevarenzone komen. Voor deze mensen is het effect van mijn life coaching groot.

 

Hoe snel kan ik bij jou als coach terecht?


Snel, dat wil zeggen doorgaans al binnen enkele dagen voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit vindt vaak online via Zoom plaats. Veelal is het mogelijk om al binnen enkele weken te starten met het coach traject.

Waar vindt de coaching plaats?

Individuele coaching gesprekken doe ik bij voorkeur op mijn kantoor in Utrecht. Management coaching en teamcoaching doe ik veelal op een locatie naar keuze, zoals bijvoorbeeld tijdens een team heidag. Belangrijk is dat je bij mij als professioneel coach even afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek op een plek waar je met aandacht kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je professionele ontwikkeling. Als coach in Utrecht zit ik op een locatie die centraal ligt en makkelijk te bereiken is vanuit de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Amersfoort en Den Bosch, Breda en Eindhoven.

 

Doe je ook aan online coaching?

Ja, ik werk al jaren met klanten wereldwijd waarvoor online coaching via Zoom zeer geschikt is, simpelweg omdat de afstand soms erg groot is. Klanten in Nederland en België hebben er veelal voorkeur voor om voor hun persoonlijke ontwikkeling live contact te hebben. Soms zijn er omstandigheden dat een live sessie voor de klant even niet mogelijk is, dan is het fijn dat ik altijd de optie van online coaching kan aanbieden.

 

Kan ik ook bij je terecht voor jobcoaching?

Jazeker, mijn ervaring als loopbaancoach en sparringpartner met zowel professionals, managers alsook executives is groot. In mijn methodiek houd ik rekening met unieke aspecten die voor jou als professional van belang zijn. Wil je meer weten hoe klanten mij waarderen in loopbaancoaching, kijk hier.

Boek meteen een gratis kennismaking