Coach Utrecht

Coach Utrecht;

Als het van binnenuit schuurt

Aan de buitenkant is je leven eigenlijk best op orde en toch merk je dat er aan de binnenkant iets schuurt. Dit gevoel heb je al wat langer en je merkt dat dit niet vanzelf weggaat. Belemmerende gedachten en hardnekkig patronen zitten je in de weg en je merkt dat je gevoel van zelfvertrouwen minder wordt en dat dit spanning en stress oplevert. Het is net alsof je in een cirkel ronddraait waarvan je de uitgang niet weet te vinden.

 

Het kan zijn dat je privé of werk gerelateerd vastloopt, hoe dan ook je bent er klaar voor om een volgende stap te zetten en wilt je laten begeleiden door een ervaren coach. Wellicht heb je al eens iets gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door trainingen, loopbaan coaching, management coaching, life coaching of heb je met een business coach gewerkt. Als Coach Utrecht werk ik op het snijvlak van life & business, daarbij is het vertrekpunt wie jij in essentie bent. Dit gaat verder dan je zelfbeeld en persoonlijkheid. Ik help je herinneren wie je in de kern bent zodat je van daaruit je leven gericht en beter vorm kunt geven dan nu het geval is.
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Niet de beste maar de ware versie van jezelf

Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze ‘de beste versie van zichzelf’ willen worden. Ik heb het liever over de ware versie van jezelf. Velen leven een leven dat ze gecreëerd hebben van buiten naar binnen, in plaats van andersom. Dit leidt vroeg of laat tot conflicten, bijvoorbeeld in je loopbaan, in samenwerkingen en/of in relaties en kan zich bijvoorbeeld uiten in een burn out.

 

Wanneer je op het voor jou verkeerde spoor zit uit dit zich bijvoorbeeld in een onrustig, leeg of verloren gevoel, gemis aan zingeving, stress, dan wel een dreigende burn out. Of wellicht heb je ooit een burn out gehad en wil je dit beslist nooit meer. Met mijn individuele coaching aanpak help ik je om in een diepere bewustwording te komen van wie je werkelijk bent. Dit is pas ‘thuiskomen’ en de basis om het op verschillende vlakken in je leven te laten stromen.

Snel resultaat vanuit verdieping

 

Een ervaren en resultaatgerichte coach weet dat het vertrekpunt van zijn werk altijd de kern van jouw ‘zijn’ is. Je talenten, je kracht, je energie, wat je uitstraalt, alles vloeit daaruit voort. Dit is precies de reden dat ik in mijn coaching altijd van binnen naar buiten werk. Jij bent het vertrekpunt. Als je de verbinding herstelt met wie jij in essentie bent, kun je pas ten volle een expressie daarvan worden, business wise als ook privé. Ik heb een eigen coaching methodiek ontwikkeld met een helder stappenplan en daarnaast werk ik met Human Design en de Gene Keys ter ondersteuning om jou te helpen tot die kern te komen. De kracht en het succes in mijn werk als Coach Utrecht zit ‘m erin dat ik in elk gesprek volledig aanwezig ben. Dat ik jou zie als degene die je wezenlijk bent en je help om jezelf echt te zien. Ik ben schakel met wat ik zie, voel feilloos aan wat er bij jou gebeurt en dit gecombineerd met mijn strategisch inzicht maakt dat we snel stappen zetten en tot resultaat komen. Daarbij sta ik voor bestendige veranderingen.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Business & Life coach; Business Coach; Life Coach; Human Design Coach

Wat kan ik van life coaching verwachten?

Life coaching wil zeggen dat onderwerpen die het leven raken en invloed hebben op jouw beleving van welzijn en je persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Denk daarbij aan relaties, zowel liefdesrelaties als ook samenwerkingsrelaties, vriendschappen, familiebanden, werk en gezondheid. Als life coach Utrecht begeleid ik je in jouw proces van bewustwording. Daarbij kijk ik naar de verschillende aspecten in jouw leven waarin je triggers ervaart die een gevoel van onrust of spanning teweeg brengen. In mijn aanpak laat ik je ontdekken hoe het is om van binnen naar buiten te kijken, voelen en werken. Je kunt immers sleutelen aan een gecreëerd zelfbeeld en daar een iets beter zelfbeeld voor in de plaats te zetten, maar daarmee is de verandering niet blijvend. Een bestendige verandering vraagt om een aanpak die binnenin jou begint. Terug naar de kern.

If you don’t know yourself you’re gonna be pushed by the winds of life

Klanten over Evelien als coach

 

“Evelien heeft me geholpen mijn uniciteit te ontdekken en dat is waar ik naar op zoek was. Na de eerste sessie al hielp ze me om rustiger en zelfverzekerder te worden over wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ze heeft me perfect begeleid om te kijken naar de dingen die ik zelf niet kon opmerken. Ik heb nu een dieper begrip en inzicht in mezelf. Je bent niet zomaar een goede coach maar een geweldige coach. Het is echt rocket science wat je met mij hebt gedaan. Je bent zeer ondersteunend en 100% aanwezig geweest in de coachingsessies.” – Anoniem
“De hulp die je mij geboden hebt als life coach en met behulp van Human Design is van onschatbare waarde. Jouw begeleiding heeft mij geholpen naar een diepere verbinding met mezelf, om aan te voelen wat goed voor mij is en vooral wat mijn grenzen zijn. Wat ik erg waardevol vond, was de liefdevolle manier waarop je naar mijn proces keek. Je hebt altijd ruimte gecreëerd voor mijn emoties en gedachten, zonder oordeel. Dit heeft me geholpen om me volledig te openen en de nodige stappen te zetten in mijn persoonlijke groei. Door jouw begeleiding heb ik een gevoel van herkenning ervaren, alsof ik mezelf voor het eerst echt begon te begrijpen. Je hebt me geholpen om diep in mijn innerlijk te kijken, en om mijn unieke kwaliteiten en pad te omarmen.” – Lisette Hoogstad
“Evelien komt snel tot de kern, en voelt haarfijn aan wat er speelt. De inzichten die ze in korte tijd heeft gegeven zijn echte “eye-openers”. Ik merk nu al zo’n verschil in mijn denken en handelen. En dit allemaal vanuit zijn wie je werkelijk bent! Ik kan Evelien als coach van harte aanbevelen!” – Roel Weverling
“Evelien is een coach die zich uitstekend in kan leven in de problematiek van haar klanten. Zij weet en voelt als geen ander waar mijn pijnpunten liggen en weet mij zodanig te inspireren en motiveren dat ik echt wakker geschud word. Door haar voel ik mij goed en sta ik echt anders in het leven. Dit voelt super. Ik vind haar een heel bijzonder mens, de manier waarop zij een veilige en vertrouwde setting creëert en flexibel met je behoefte omgaat is opmerkelijk. Evelien voelt de situatie erg goed aan en handelt daar vervolgens naar. Ik ben haar erg dankbaar voor wat het me gebracht heeft.” – Sjaak Muller
Wil me meer weten over mij en wat klanten over me zeggen? Kijk dan hier op mijn Linkedin profiel.
Evelien is respectvol zacht én stevig op de inhoud

 

“Evelien heeft mij geholpen beter te beseffen waar ik voor sta en geconcretiseerd waar ik uiteindelijk heen zal gaan. Haar stijl is respectvol en zacht en tegelijk stevig op de inhoud. Soms confronterend en altijd ondersteunend. En ook gewoon vrolijk en licht. Je wordt voortdurend aan het denken gezet om een laagje dieper te gaan en ze schroomt niet je een spiegel voor te houden als je je er makkelijk vanaf probeert te maken. Ben je op zoek naar een coach in de ware zin van het woord, die je prikkelt en begeleidt bij het kiezen van je écht eigen pad kan ik Evelien als Coach Utrecht van harte aanbevelen.”

 

– Martin Rijnsburger
Martin-Rijnsburger

Losse sessies of een coachtraject?

Coach Utrecht; Life Coach; Business coach
In mijn werk als coach Utrecht werk ik bij voorkeur met coachtrajecten van een aantal sessies. Het vergroten van je bewustwording kan soms in een enkel coachgesprek een flinke impact hebben, de kunst is om ervoor te zorgen dat het beklijft. Dit wil zeggen dat jezelf goed leert kennen, groeit in zelfvertrouwen en je ruimte inneemt en leert omgaan met triggers. Patronen doorbreken doe je niet over een nacht ijs. De begeleiding die ik je bied richt zich op het beter leren balanceren in het leven vanuit de basis binnenin. Er zijn nou eenmaal fases in je leven waarin je de zeilen bij moet zetten, dan is het fijn om het zelfinzicht, de handvatten en het zelfvertrouwen te hebben om hiermee om te gaan.

 

Belemmerende gedachten ombuigen
Losse sessies doe ik veelal met klanten die eerder een traject bij me hebben doorlopen. Soms komen mensen een paar keer per jaar terug voor herijking, aanscherping of met specifieke vragen. Voor mij staat voorop dat ik jou help om op eigen benen te staan, om belemmerende gedachten om te buigen en patronen te doorbreken. Ik ben er als Coach Utrecht om je te prikkelen zodat je je blijft ontwikkelen en jouw zelfinzicht en veerkracht groter wordt. Als coach blijf ook ik me voortdurend ontwikkelen waardoor mijn kennis, ervaring en wijsheid telkens meer verdieping krijgt en ik dit kan doorgeven. 
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Wat kun je van mij verwachten?

In mijn jarenlange ervaring als coach, leidinggevende, mentor en sparring partner heb ik honderden klanten mogen begeleiden in hun ontwikkeling en leiderschap. Een aantal kenmerken van mij als life coach die vaak worden genoemd zijn de rust en de fijne en ook de krachtige energie die ik met me meedraag waardoor ik klanten moeiteloos meeneem op reis naar binnen. Naar hun binnenwereld. Mijn dieper voelen en weten maken dat ik zichtbaar maak wat voor mijn klanten nog niet zichtbaar is. Daarnaast is mijn strategisch inzicht sterk waardoor ik stappen vooruit zie en tegelijkertijd vertraag daar waar ik zie dat dit nodig is. Wil je meer weten wat klanten over mij als Coach Utrecht zeggen, kijk dan hieronder.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik de juiste coach gevonden heb?

Het begint bij helder hebben wat de expertise is die je zoekt. Soms zijn er klanten die niet weten of ze een life coach of een business coach nodig hebben. Met regelmaat komt iemand met een probleem binnen op persoonlijk vlak, waarna de impact van de verandering dusdanig is dat iemand ook qua werk switcht. Als Coach Utrecht merk ik dat het fijn is dat ik ruime ervaring heb, zowel in het bedrijfsleven alsook als ondernemer op het gebied van leiderschap coaching, executive coaching, teamcoaching, life coaching en business coaching. Kijk naar de testimonials van klanten op de website van de coach en let op de ervaring die iemand heeft. Maak ook gebruik van een gratis kennismakingsgesprek, telefonisch of online, zodat je een gevoel krijgt bij de coach en laat je hierdoor leiden in je beslissing.

 

Doe je ook aan burn out coaching?

Ik werk regelmatig met klanten die in het verleden wel eens een burn out hebben gehad, inmiddels hersteld zijn van een burn out, dan wel merken dat ze signalen krijgen waardoor ze merken dat ze in de burn out gevarenzone komen. Voor deze mensen is het effect van mijn life coaching groot.

 

Hoe snel kan ik bij jou als coach terecht?


Snel, dat wil zeggen doorgaans al binnen enkele dagen voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit vindt vaak online via Zoom plaats. Veelal is het mogelijk om al binnen enkele weken te starten met het coach traject.

Waar vindt de coaching plaats?

Individuele coaching gesprekken doe ik bij voorkeur op mijn kantoor in Utrecht. Management coaching en het begeleiden en coachen van teams doe ik veelal op een locatie naar keuze. Belangrijk is dat je bij mij als professioneel coach Utrecht even afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek op een plek waar je met aandacht kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je professionele ontwikkeling. Als coach Utrecht zit ik op een locatie die centraal ligt, nabij openbaar vervoer en met voldoende gratis parkeergelegenheid. Mijn praktijk is makkelijk te bereiken vanuit de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Amersfoort en Den Bosch, Breda en Eindhoven.

 

Doe je ook aan online coaching?

Jazeker, ik werk al jaren met klanten wereldwijd waarvoor online coaching via Zoom zeer geschikt is, simpelweg omdat de afstand soms te groot is. Klanten in Nederland en soms België hebben er veelal voorkeur voor om voor hun coaching in het kader van hun persoonlijke of professionele ontwikkeling live contact te hebben. Soms zijn er omstandigheden dat een live sessie voor de klant even niet mogelijk is, dan is het fijn dat online coaching ook mogelijk is.

 

Kan ik ook bij je terecht voor loopbaancoaching?

Ja, mijn ervaring als loopbaancoach en sparringpartner met zowel professionals, managers alsook leiders op executive level is groot. In mijn aanpak en werkwijze houd ik rekening met unieke aspecten die voor jou als professional en/of leider van belang zijn. Wil je meer weten hoe klanten mij waarderen in loopbaancoaching, kijk hier.

Boek meteen een gratis kennismaking