Human Design Coach

2022-04-14 08.03.41

Jezelf en anderen beter begrijpen

In mijn coaching praktijk pas ik Human Design veelal toe ter ondersteuning van mijn werk als coach. Wat ik daarmee bedoel te zeggen dat ik de waarde van het human design systeem onderschrijf ter ondersteuning in het proces waarin iemand zichzelf beter wil leren kennen. De waarde van je eigen unieke blauwdruk vanuit Human Design ligt in het kunnen toepassen ervan, zowel zakelijk als privé. Het biedt namelijk op veel vlakken inzichten in jouw aangeboren mogelijkheden en beperkingen, maar je kunt er meer betekenis aan geven en het echt tot leven te brengen. Daar help ik je bij als Human Design Coach. Hoe waardevol is het als je, aan de hand van je eigen design en die van de mensen met wie je werkt en leeft, je relaties kunt verbeteren, verdiepen en elkaar beter kunt begrijpen?
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Living your design

De kracht van Human Design in de context van coaching is groot. Ieder mens heeft een Human Design en Gene Keys profiel waarin specifieke aangeboren mogelijkheden en beperkingen vastliggen. Niet alles is maakbaar en ieder mens is uniek, dit is het uitgangspunt vanuit Human Design dat ik onderschrijf. Bij het onverbiddelijk jezelf leren zijn, vanuit je essentie, is Human Design waardevol en praktisch toepasbaar in het beter observeren van jezelf, met terugwerkende kracht en in het hier en nu. Door je bewust te zijn van je eigen autoriteit, strategie, Human Design profiel en je Gene Keys ben je beter in staat om balans te vinden in je (werkende) leven en beslissingen te nemen die voortkomen uit wie jij in essentie bent. Zodanig dat dit je innerlijke rust geeft, je helpt om jezelf te accepteren en waar nodig je leven kan transformeren zodat je met het leven van jouw design het leven gaat leven dat bij jou past.

Jouw hulpvraag staat centraal

 

Inzage in jouw Human Design en Gene Keys profiel begint veelal met een reading. Er zijn online en offline diverse mogelijkheden om een Human Design Reading te doen. Wellicht heb je al eens een human design chart laten opmaken, in de vorm van een kleurrijke Body Graph, maar doe je er eigenlijk niet veel mee. Dat is gemiste kans omdat het in de context van coaching zoveel mogelijkheden biedt om het praktisch toepasbaar te maken en jouw authentieke manier van zijn, leren en ontwikkelen helder te krijgen. In mijn coaching is de hulpvraag van mijn klanten altijd leidend. Dit kan bijvoorbeeld de vraag zijn, ‘ik wil meer balans in mijn leven hebben?’, ‘ik wil werk doen dat echt bij me past, maar ik weet niet goed wat en waar ik moet beginnen?’, ‘ik wil beter leren voelen’ of ‘ik wil weten wat mijn purpose is en meer vervulling in mijn werk’. Het kan ook zijn dat het schuurt in veel van je relaties, samenwerkingen en vriendschappen en dat je niet weet hoe je dit kunt veranderen. Dit zijn voorbeelden van vragen die ik regelmatig krijg als coach en waar ik met behulp van onder andere Human Design helderheid in kan scheppen. 
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Evelien vanEs portrait

Je persoonlijke design tot leven brengen

Human Design gaat ervan uit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Het is bijzonder en indrukwekkend om in een Human Design Chart en Human Design Rapport dit tot uitdrukking te zien komen. Belangrijker nog is dat je de vertaalslag kunt maken naar de praktijk en weet hoe je met de inzichten uit jouw Human Design profiel je voordeel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan de voor jou natuurlijke manier van beslissingen nemen. Als je dit weet helpt je dit om jezelf eraan te herinneren van je innerlijke autoriteit is op het moment dat je voor grote en kleine beslissingen staat. Dit is een kwestie van doen en ervaren. Ik ben er als Human Design Coach voor om je stap voor stap te begeleiden om meer wijsheid te vergaren over jezelf, ondersteund door jouw Human Design profiel en je Gene Keys. Op deze manier kun je jouw persoonlijke ontwikkeling heel mooi vormgeven.

Explore the essence of your being

Klanten over Evelien als Human Design Coach

 

“Het was mijn eerste coachsessie ooit. Ik ben er zonder verwachtingen ingegaan, maar wat is dit waardevol voor me geweest. Ik vond het heel fijn hoe je het had voorbereid, de interactie en inzichten die tijdens de sessie ontstonden. Je was echt ‘spot on’ ten aanzien van wat ik nodig had, wat me in de weg stond en bovendien slaagde je er zelfs in wat emoties los te krijgen. Ik vond deze Human Design coaching sessie echt geweldig.”
– Adrian
“Evelien heb ik in de Human Design Coaching ervaren als open, sympathiek, kundig, puur, authentiek, to the point, spot on, echt, oprecht, uniek, gericht op groei, the extra mile en zo kan ik nog even doorgaan.”
– Monique
“Human Design is een prachtige manier om stevige inkijk te krijgen in wie je bent en wat een goede richting is voor je levenspad. Daarnaast geeft het feilloos inzicht in je ‘feeders en bleeders’. Evelien is van nature al een zeer begenadigde (business) coach, maar nu ze zichzelf heeft bekwaamd in human design bereikt ze voor mij echt een next level. Ik raad het van harte aan om een traject met haar aan te gaan waarin Human Design een rol heeft. Niet twijfelen: doen!”
– Wendy Eelsing
“Evelien komt snel tot de kern, en voelt haarfijn aan wat er speelt. De inzichten die ze in korte tijd heeft gegeven zijn echte “eye-openers”. Ik merk nu al zo’n verschil in mijn denken en handelen. En dit allemaal vanuit zijn wie je werkelijk bent! Ik kan Evelien als coach van harte aanbevelen!”
– Roel Weverling
“Evelien heeft me geholpen mijn uniciteit te ontdekken en dat is waar ik naar op zoek was. Na de eerste sessie al hielp ze me om rustiger en zelfverzekerder te worden over wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ze heeft me perfect begeleid om te kijken naar de dingen die ik zelf niet kon opmerken. Ik heb nu een dieper begrip en inzicht in mezelf. Je bent een geweldige coach. Het is echt rocket science wat je met mij hebt gedaan. Je bent zeer ondersteunend en 100% aanwezig geweest in de coachingsessies, volledig gericht op mijn behoeften en me ondersteund bij het opbouwen van mijn bedrijf. Heel erg bedankt, Evelien.”
– Anoniem
390A2718 Evelien small

Mijn Human Design journey

 

Jaren geleden maakte ik aan de hand van een aantal readings eerst zelf kennis met Human Design, nadat ik er al een en ander over gelezen had. Bij de eerste aanblik van mijn Human Design chart duizelde het enigszins, maar stap voor stap ben ik het gaan gebruiken ter verdieping in het observeren van mezelf. Dit deed en doe ik zowel business wise, met de keuzes die ik destijds maakte en de beslissingen die ik vandaag de dag maak. Daarnaast heb ik ondervonden dat Human Design ook privé in vriendschappen, relaties en verbindingen van elke aard heel waardevol is. De rijping van begrip en inzicht in mijn eigen Human Design en Gene Keys is een geleidelijk proces geweest, waarbij ik moet zeggen dat ik de herkenning verbluffend vond.

 

Generator met een 6/2 profiel
Als Generator met een 6/2 profiel was hetgeen ik daarin ontdekte een feest van herkenning en dat gaf me een bevestiging dat ik de voor mij juiste weg ingeslagen ben. Daarnaast heeft het me erg geholpen om nog meer verdieping aan te brengen in de analyses over de verbindingen die ik met anderen aanga. Dit heeft in positieve zin bijgedragen in het observeren van mezelf en mijn gedrag. Human Design heeft mij op deze wijze geholpen om in mijn persoonlijke ontwikkeling nog sterker te varen op mijn blauwdruk. Van daaruit ben ik het in mijn coaching ook op klanten gaan toepassen en dat bevalt erg goed.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling

Human Design zou je een vorm van moderne wetenschap kunnen noemen waarin wetenschap en spiritualiteit samenkomen. De samensmelting van wetenschap en spiritualiteit is niet nieuw, we leven alleen in een tijdgeest waarin de wetenschap veelal eenzijdig rationeel benaderd wordt terwijl de geschiedenis ons heeft laten zien dat dit vele jaren terug anders was. Human Design is een systeem dat ontstaan is in 1987 door Robert Alan Krakower en bevat elementen uit de Astrologie, het Chakra systeem, de kabbala, de I’Ching, Kwantumfysica, Biochemi en Genetica. Human Design helpt je inzage te verschaffen in jouw nature en de wijze waarop je verbonden bent en interactie hebt met alles en iedereen om je heen. Enerzijds door je inzage te geven in je genetische design voor je geboorte (de eerste 6 maanden na conceptie) en anderzijds je geboorte calculatie, de vorming van je persoonlijkheid in de periode vanaf 6 maanden zwangerschap tot aan de geboorte. 

 

Boek een Human Design Coaching Sessie

Loop je vast in je werk of privé en wil je jezelf beter leren begrijpen? Boek dan een Human Design Coaching sessie waarin ik, aan de hand van jouw hulpvraag, meer inzage geef in jouw Human Design profiel. Boek hieronder jouw individuele Human Design Coaching Sessie.

Veelgestelde vragen

Geef je ook Human Design readings?

Human Design pas ik ondersteunend toe in coaching. Dit wil zeggen dat ik doorgaans geen losse human design readings doe maar altijd in de context van een hulpvraag. Human Design is geen doel op zich maar een systeem dat bijdraagt aan zelfinzicht over jouw unieke manier van doen en laten zodat je jouw eigenheid en talenten zo optimaal mogelijk kan benutten op de unieke manier waarop dit voor jou bedoeld is.

 

Gebruik je Human Design ook voor online coaching?

In mijn coaching praktijk werk ik al jaren met klanten in binnen- en buitenland. Klanten op afstand coach ik online en ook daarin pas ik Human Design toe op het moment dat ik voel dat het bijdraagt aan de verdieping van zelfinzicht.

 

Kan ik een losse sessie bij jou als Human Design Coach doen?

Voordat ik met iemand als coach ga samenwerken maakt ik altijd even kort vrijblijvend kennis. Zodoende krijg ik zicht op waar je staat en waar je tegenaan loopt en kunnen we beiden ontdekken of en een klik en basis van vertrouwen is. Tijdens deze vrijblijvende verkenning deel ik met je wat ik voor je kan betekenen en in welke vorm. Dit kunnen een of een aantal losse sessies zijn.

Is je coaching altijd op basis van Human Design?

Ik werk inmiddels al zo’n 25 jaar als coach en heb Human Design de afgelopen jaren leren kennen en ben het gaan toepassen in coaching. Dit betekent dat ik mijn eigen waarneming altijd als basis neem en heel intuïtief beslis en aanvoel wanneer het een waardevolle aanvulling is om het Human Design profiel en de Gene Keys erbij te pakken. Human Design is voor mij in mijn coaching een mooie toevoeging maar nooit alleen het vertrekpunt en doel op zich.

 

Wat zijn de Gene Keys precies?

Een van de onderdelen van je Human Design chart is je Incarnation Cross, ook wel je Gene Keys profiel genoemd. Dit wordt weergegeven in 4 getallen die samen een unieke combinatie vormen en weergeven wat je hier te doen hebt, wat je te leren hebt, wat je gezond houdt en wat je ten diepste vervult. Veelal wordt je Gene Keys profiel in een Human Design Reading onderbelicht. In mijn werk als Human Design Coach vindt ik de Gene Keys analyse doorgaans heel waardevol.

Boek meteen een gratis kennismaking