Human Design Coach

2022-04-14 08.03.41

Jezelf en anderen beter begrijpen

In mijn coaching praktijk pas ik Human Design en de Gene Keys toe ter ondersteuning van mijn werk als coach. Wat ik hiermee bedoel is dat ik Human Design en de Gene Keys zeer waardevol vind ter ondersteuning in het proces waarin iemand zichzelf beter wil leren kennen en meer op zijn natuur wil varen in werk, relaties en welke context je ook kunt bedenken. De toegevoegde waarde van je eigen unieke blauwdruk vanuit Human Design ligt in het kunnen toepassen ervan. Het biedt namelijk op veel vlakken inzichten in jouw aangeboren mogelijkheden en beperkingen, maar je kunt er pas meer betekenis aan geven en het echt tot leven te brengen, als je er meer verdieping in kunt aanbrengen en het werkelijk gaat belichamen. Pas dan kun je ontdekken hoe het jou en je groei en ontwikkeling kan dienen en daar begeleid ik je bij als Human Design Coach. Hoe waardevol is het als je, aan de hand van je eigen design en die van de mensen met wie je werkt en leeft, je relaties kunt verbeteren, verder verdiepen en elkaar beter leert begrijpen?
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Living your design

Ieder mens heeft een Human Design en Gene Keys profiel waarin specifieke aangeboren mogelijkheden en beperkingen vastliggen. Ieder mens is uniek, we passen niet in dezelfde mal en bovendien is niet alles maakbaar. Dit terwijl de wereld waarin we leven en het systeem nog vaak een one fits all benadering hanteert. Door je meer bewust te zijn van je natuur, met behulp van je Human Design profiel en jouw Gene Keys, ben je beter in staat om de balans te vinden in je (werkende) leven en beslissingen te nemen die voortkomen uit wie jij in essentie bent. Zodanig dat dit je innerlijke rust geeft, je jezelf accepteert en omarmt – niet alleen als mentaal
concept, maar werkelijk doorleefd – en waar nodig je leven kunt transformeren
zodat je het leven gaat leven dat bij jou en jouw design past.
Door jou ben ik mezelf voor het eerst echt gaan begrijpen

 

“Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de onschatbare hulp die je mij geboden hebt als life coach en met behulp van Human Design. Jouw begeleiding heeft mij geholpen naar een diepere verbinding met mezelf, om aan te voelen wat goed voor mij is en vooral wat mijn grenzen zijn.
Wat ik erg waardevol vond, was de liefdevolle manier waarop je naar mijn proces keek. Je hebt altijd ruimte gecreëerd voor mijn emoties en gedachten, zonder oordeel. Dit heeft me geholpen om me volledig te openen en de nodige stappen te zetten in mijn persoonlijke groei.
Door jouw begeleiding heb ik een gevoel van herkenning ervaren, alsof ik mezelf voor het eerst echt begon te begrijpen. Je hebt me geholpen om diep in mijn innerlijk te kijken, en om mijn unieke kwaliteiten en pad te omarmen.🙏🏽”

 

– Lisette Hoogstad
Evelien vanEs portrait

Jouw hulpvraag is leidend

 

Inzage in jouw Human Design en Gene Keys profiel is het meest effectief in de context van een specifieke hulpvraag. Wellicht heb je al eens gekeken naar je Human Design chart, in de vorm van een kleurrijke Body Graph, maar doe je er weinig mee en heb je nog geen dieper inzicht gekregen in hoe het jou kan dienen. Dit is een gemiste kans omdat er zoveel verdieping mee mogelijk is, helemaal als je het oppakt in de context van je hulpvraag. Met je design in je achterzak kun je het praktisch toepasbaar maken en transformeren in alignment ermee. In mijn coaching is de hulpvraag van mijn klanten altijd leidend. Dit kan bijvoorbeeld de vraag zijn, ‘ik voel onrust, zit niet lekker in mijn vel en dit heeft ook impact op mijn relatie, hoe kom ik hieruit?’, ‘ik wil werk doen dat echt bij me past en me vervulling geeft, maar ik weet niet wat en waar ik moet beginnen?’, ‘mijn hoofd draait overuren en ik wil beter leren voelen’ of ‘wat is mijn purpose?’. Het kan ook dat het schuurt in je relatie(s), samenwerkingen en/of vriendschappen en dat je niet weet hoe je dit kunt verbeteren. Dit zijn voorbeelden van vragen die ik regelmatig krijg als coach en waar ik met behulp van onder andere Human Design helderheid in kan scheppen. 
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Je persoonlijke design tot leven brengen

Human Design gaat ervan uit dat je mogelijkheden en beperkingen vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Het is indrukwekkend om dit in een Human Design Chart tot uitdrukking te zien komen en helemaal hoe accuraat dit in de praktijk blijkt. De echte meerwaarde creëer je als je de vertaalslag maakt naar de praktijk en weet hoe je met behulp van de inzichten uit zowel jouw Human Design profiel als jouw Gene Keys profiel je innerlijke wijsheid kunt vergroten. Dit is een kwestie van doen en ervaren en leren hoe je het voor jezelf tot leven kunt brengen. Ik ben er als Human Design Coach voor om je stap voor stap te begeleiden om meer wijsheid te vergaren over jezelf, ondersteund door jouw Human Design profiel en je Gene Keys. Op deze manier kun je jouw persoonlijke ontwikkeling veel verdieping geven.

The greatest gift you can give the world is to be the fullest expression of yourself

Klanten over Evelien als Human Design Coach

 

“Het was mijn eerste coachsessie ooit. Ik ben er zonder verwachtingen ingegaan, maar wat is dit waardevol voor me geweest. Ik vond het heel fijn hoe je het had voorbereid, de interactie en inzichten die tijdens de sessie ontstonden. Je was echt ‘spot on’ ten aanzien van wat ik nodig had, wat me in de weg stond en bovendien slaagde je er zelfs in wat emoties los te krijgen. Ik vond deze Human Design coaching sessie echt geweldig.”
– Adrian
“Evelien heb ik in de Human Design Coaching ervaren als open, sympathiek, kundig, puur, authentiek, to the point, spot on, echt, oprecht, uniek, gericht op groei, the extra mile en zo kan ik nog even doorgaan.”
– Monique
“Human Design is een prachtige manier om stevige inkijk te krijgen in wie je bent en wat een goede richting is voor je levenspad. Daarnaast geeft het feilloos inzicht in je ‘feeders en bleeders’. Evelien is van nature al een zeer begenadigde (business) coach, maar nu ze zichzelf heeft bekwaamd in human design bereikt ze voor mij echt een next level. Ik raad het van harte aan om een traject met haar aan te gaan waarin Human Design een rol heeft. Niet twijfelen: doen!”
– Wendy Eelsing
“Evelien komt snel tot de kern, en voelt haarfijn aan wat er speelt. De inzichten die ze in korte tijd heeft gegeven zijn echte “eye-openers”. Ik merk nu al zo’n verschil in mijn denken en handelen. En dit allemaal vanuit zijn wie je werkelijk bent! Ik kan Evelien als coach van harte aanbevelen!”
– Roel Weverling
“Evelien heeft me geholpen mijn uniciteit te ontdekken en dat is waar ik naar op zoek was. Na de eerste sessie al hielp ze me om rustiger en zelfverzekerder te worden over wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ze heeft me perfect begeleid om te kijken naar de dingen die ik zelf niet kon opmerken. Ik heb nu een dieper begrip en inzicht in mezelf. Je bent een geweldige coach. Het is echt rocket science wat je met mij hebt gedaan. Je bent zeer ondersteunend en 100% aanwezig geweest in de coachingsessies, volledig gericht op mijn behoeften en me ondersteund bij het opbouwen van mijn bedrijf. Heel erg bedankt, Evelien.”
– Anoniem
390A2718 Evelien small

Mijn Human Design journey

 

Jaren geleden maakte ik eerst zelf kennis met Human Design. Bij de eerste aanblik van mijn Human Design chart duizelde het, daarna ben ik het stap voor stap gaan gebruiken ter verdieping in het observeren van mezelf. Dit deed en doe ik zowel business wise als ook privé. Nadat ik me eerst in Human Design had verdiept ben ik een stap verder gegaan in de wondere wereld van de Gene Keys. Telkens weer ben ik verbluft over de rijkdom die het biedt om meer en meer meesterschap te vergaren over hoe je in dit leven het beste kunt navigeren.

 

Generator met een 6/2 profiel
Als Generator met een 6/2 profiel was mijn Human Design profiel een feest van herkenning voor me. Door terug te blikken op mijn leven tot nu toe gaf het me verdiepende inzichten in mezelf, mijn pad tot nu toe en de keuzes die ik daarin gemaakt heb. Ik heb mede hierdoor nu het leven qua inhoud en vorm invulling gegeven zoals dit bij me past. Daarnaast heeft het me geholpen om meer verdieping aan te brengen in de verbindingen die ik met anderen aanga. Vanuit mijn eigen verdieping ben ik het geleidelijk aan in mijn coaching op klanten gaan toepassen. Eerst alleen met Human Design en daarna ook met de Gene Keys. Dit maakt het voor mij compleet en biedt een oneindige wereld van verdieping en transformatie.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Meer verdieping in zelfinzicht

Human Design zou je een vorm van moderne wetenschap kunnen noemen waarin wetenschap en spiritualiteit samenkomen. De samensmelting van wetenschap en spiritualiteit is niet nieuw, we leven alleen in een tijdgeest waarin de wetenschap veelal eenzijdig rationeel benaderd wordt terwijl de geschiedenis ons heeft laten zien dat dit vele jaren terug anders was. Human Design is een systeem dat ontstaan is in 1987 door Robert Alan Krakower en bevat elementen uit de Astrologie, het Chakra systeem, de kabbala, de I’Ching, Kwantumfysica, Biochemi en Genetica. Human Design helpt je inzage te verschaffen in jouw nature en de wijze waarop je verbonden bent en interactie hebt met alles en iedereen om je heen. Enerzijds door je inzage te geven in je genetische design voor je geboorte (de eerste 6 maanden na conceptie) en anderzijds je geboorte calculatie, de vorming van je persoonlijkheid in de periode vanaf 6 maanden zwangerschap tot aan de geboorte. 

 

Boek een Human Design Coaching Sessie

Loop je vast in je werk of privé en wil je jezelf beter begrijpen en leren hoe je soepeler kunt navigeren door het leven? Plan dan hieronder meteen een vrijblijvende call in, als je interesse hebt in een Human Design Coaching sessie met mij. Tijdens de call bespreken we jour hulpvraag. 

Our sense of purpose is vital for our physical body to thrive, so explore the essence of your being

Veelgestelde vragen

Geef je ook Human Design readings?

Human Design pas ik ondersteunend toe in coaching. Dit wil zeggen dat ik Human Design readings altijd doe in de context van een hulpvraag. Human Design krijgt pas betekenis door er actief mee aan de slag te gaan en ik ben er voor je om je te helpen om helderheid te creëren in de context van jouw hulpvraag. Afhankelijk van hoe bekend je bent met jouw Human Design profiel en de Gene Keys bepaal ik samen met jou tijdens een online kennismaking wat de beste aanpak is voor jouw hulpvraag. Zodanig dat je je meer bewust wordt van jouw unieke manier van doen en laten, dat je jouw schaduwkanten kent en je jouw eigenheid en talenten zo optimaal mogelijk kunt benutten.

 

Gebruik je Human Design ook voor online coaching?

Ja. In mijn coaching praktijk werk ik al jaren met klanten in binnen- en buitenland. Klanten op afstand coach ik online en ook daarin pas ik Human Design en de Gene Keys toe op het moment dat ik voel dat het bijdraagt aan de verdieping van het zelfinzicht van mijn klanten.

 

Kan ik een losse sessie bij jou als Human Design Coach doen?

Voordat ik met jou ga samenwerken maak ik altijd even kort online kennis. Zodoende krijg ik zicht op waar je staat en waar je tegenaan loopt en kunnen we beiden ontdekken of en een klik en basis van vertrouwen is. Tijdens deze vrijblijvende verkenning deel ik met je wat ik voor je kan betekenen en in welke vorm. Dit kan een losse sessie zijn of een reeks van een aantal sessies.

Is je coaching altijd op basis van Human Design?

Ik werk inmiddels al zo’n 25 jaar als coach, lang voordat ik met Human Design en de Gene Keys werkte. Sinds ik me in mijn eigen Human Design en de Gene Keys ben gaan verdiepen de afgelopen jaren, ben ik het ook gaan toepassen in mijn coaching. Mijn eigen waarneming is altijd het vertrekpunt en intuïtief beslis en voel ik aan welke elementen ik vanuit het Human Design profiel en de Gene Keys erbij pak in mijn sessies. Human Design en de Gene Keys zijn voor mij bewezen waardevol gebleken in mijn coaching, maar nooit alleen het vertrekpunt en als doel op zich omdat je er dan lang niet alles uit kunt halen wat erin zit. Bovendien gebeurt het in de praktijk soms ook dat iemand zijn of haar geboortetijd (en -datum) niet weet, dan zijn er andere manieren om iemand met zijn of haar hulpvraag verder te helpen om helderheid te creëren.

 

Wat zijn de Gene Keys precies?

Een van de onderdelen van je Human Design chart is je Incarnation Cross, dit is slechts een element van je Gene Keys profiel. Dit wordt weergegeven in 4 getallen die samen een unieke combinatie vormen en weergeven wat je hier te doen hebt, wat je te leren hebt, wat je gezond houdt en wat je ten diepste vervult. Dit is slechts een deel van jouw Gene Keys hologenetisch profiel. Je complete Gene Keys profiel bestaat uit 11 elementen en 3 ‘sequences’ die dieper ingaan op je innerlijke pad naar jouw purpose, hoe je je verhoud tot anderen (relaties en verbindingen vanuit het openen van je hart) en hoe je uiteindelijk vanuit die twee ten dienste kan zijn voor het grotere geheel en ‘prosperity’ kunt ervaren. Dit is geen quick fix, maar een proces dat zich uitspreid over langere tijd, afhankelijk van waar je staat in het leven en wat je huidige staat van bewustzijn is. De rijkdom van de Gene Keys is zo groot dat je nooit uitgeleerd raakt over jezelf en het leven.

Boek meteen een gratis kennismaking