Human Design Coach

2022-04-14 08.03.41

Jezelf en anderen beter begrijpen

In mijn coaching praktijk pas ik Human Design en de Gene Keys ter ondersteuning toe van mijn werk als coach. Human Design en de Gene Keys zijn voor mij in de praktijk bewezen zeer waardevol ter ondersteuning in het proces waarin iemand zichzelf beter wil leren kennen, om in werk, relaties en samenwerkingen beter tot z’n recht te komen. De toegevoegde waarde van je eigen unieke blauwdruk vanuit Human Design ligt in het kunnen toepassen ervan. Het biedt namelijk op veel vlakken inzichten in jouw aangeboren mogelijkheden en beperkingen, maar je kunt er pas meer betekenis aan geven en het tot leven te brengen, als je er meer verdieping in kunt aanbrengen en het werkelijk gaat belichamen. Pas dan kun je ontdekken hoe het jou en je groei en ontwikkeling dient, en daar begeleid ik je bij als Human Design Coach. Hoe waardevol is het als je, aan de hand van je eigen design en die van de mensen met wie je werkt en leeft, je relaties kunt verbeteren en verdiepen en elkaar beter leert begrijpen?
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

Living your design

Ieder mens heeft een Human Design en Gene Keys profiel waarin specifieke aangeboren mogelijkheden en beperkingen vastliggen. Ieder mens is uniek, we passen niet in dezelfde mal en bovendien is niet alles maakbaar. Dit terwijl de wereld waarin we leven en het systeem nog vaak een ‘one fits all’ benadering hanteert. Door je meer bewust te zijn van je natuur, met behulp van je Human Design profiel en jouw Gene Keys, ben je beter in staat om de balans te vinden in je (werkende) leven en beslissingen te nemen die voortkomen uit wie jij in essentie bent. Hierdoor kun je het leven voor jezelf en voor de mensen met wie je leeft en samenwerkt soepeler laten verlopen. Je neemt eigen verantwoordelijkheid en benut de interactie met je omgeving om je zelfbewustzijn te vergroten. Bovendien helpt het je om jezelf en anderen te accepteren en omarmen en waar nodig je leven te transformeren zodat je het leven gaat leven zoals dit voor jou bedoeld is.
Door jou ben ik mezelf voor het eerst echt gaan begrijpen

 

“Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de onschatbare hulp die je mij geboden hebt als life coach en met behulp van Human Design. Jouw begeleiding heeft mij geholpen naar een diepere verbinding met mezelf, om aan te voelen wat goed voor mij is en vooral wat mijn grenzen zijn. Wat ik erg waardevol vond, was de liefdevolle manier waarop je naar mijn proces keek. Je hebt altijd ruimte gecreëerd voor mijn emoties en gedachten, zonder oordeel. Dit heeft me geholpen om me volledig te openen en de nodige stappen te zetten in mijn persoonlijke groei.
Door jouw begeleiding heb ik een gevoel van herkenning ervaren, alsof ik mezelf voor het eerst echt begon te begrijpen. Je hebt me geholpen om diep in mijn innerlijk te kijken, en om mijn unieke kwaliteiten en pad te omarmen.🙏🏽”

 

– Lisette Hoogstad
Lisette-Hoogstad
Andrea Fitskie foto
Met concrete handvatten werden inzichten praktisch en toepasbaar

 

“Het was een groot plezier om gedurende vijf maanden aan de hand van Evelien te worden begeleid in de wondere wereld van Human Design en de Gene Keys. Met concrete handvatten en humor werden de inzichten praktisch en toepasbaar gemaakt. Ik heb helderheid gekregen in de werking en krachten van mijn systeem, en ben gemotiveerd om mijn professionele leven hier (nog) beter op af te stemmen en in te richten. Ik ben Evelien zeer dankbaar voor de fijne sessies, en warme en heldere begeleiding. Het heeft me een hoop gebracht, en ik voel me een stuk zelfverzekerder dan toen ik binnen kwam. Ik mag nu zelf aan de slag, maar ik zie er al naar uit om nog eens terug te keren voor een APK’tje!”

 

– Andrea Fitskie
Business & Life coach; Business Coach; Life Coach; Human Design Coach

Jouw hulpvraag is leidend


In coaching gebruik ik Human Design en de Gene Keys als een waardevol ondersteunend hulpmiddel om iemand te helpen diepere inzichten te verwerven in het zichzelf leren kennen, tot in de kern. Het is effectief omdat het je ertoe zet om meer op je natuur te vertrouwen, zowel zakelijk als ook in relaties in het algemeen. De meerwaarde van jouw eigen unieke blauwdruk vanuit Human Design ligt in het kunnen toepassen ervan. Zo biedt het inzicht in je aangeboren mogelijkheden en beperkingen op veel vlakken, maar kun je er pas meer betekenis aan geven en het tot leven brengen als je weet en ervaart hoe je het kunt belichamen. Alleen dan ontdek je hoe het je kan helpen op je reis van groei en ontwikkeling en dit is precies waar ik je als Human Design Coach in begeleid. Stel je eens voor hoe waardevol het is als je vanuit jouw eigen ontwerp en dat van de mensen met wie je werkt en leeft, je relaties kunt verbeteren en verdiepen en elkaar beter leert begrijpen?
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Je persoonlijke design tot leven brengen

Human Design gaat ervan uit dat je mogelijkheden en beperkingen vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Het is indrukwekkend om dit in een Human Design Chart tot uitdrukking te zien komen en helemaal hoe accuraat dit in de praktijk blijkt. De echte meerwaarde creëer je als je de vertaalslag maakt naar de praktijk en weet hoe je met behulp van de inzichten uit zowel jouw Human Design profiel als jouw Gene Keys profiel je innerlijke wijsheid kunt vergroten. Dit is een kwestie van doen en ervaren en leren hoe je het voor jezelf tot leven kunt brengen. Ik ben er als Human Design Coach voor om je stap voor stap te begeleiden om je wijsheid te vergroten, ondersteund door jouw Human Design profiel en je Gene Keys. Op deze manier kun je jouw persoonlijke ontwikkeling gericht verdieping geven.

What inspires us to discover the truth, is a sense of being out of alignment with our soul’s purpose that creates in us a feeling of restlessness

Klanten over Evelien als Human Design Coach

 

“Het was mijn eerste coachsessie ooit. Ik ben er zonder verwachtingen ingegaan, maar wat is dit waardevol voor me geweest. Ik vond het heel fijn hoe je het had voorbereid, de interactie en inzichten die tijdens de sessie ontstonden. Je was echt ‘spot on’ ten aanzien van wat ik nodig had, wat me in de weg stond en bovendien slaagde je er zelfs in wat emoties los te krijgen. Ik vond deze Human Design coaching sessie echt geweldig.”
– Adrian
“Evelien heb ik in de Human Design Coaching ervaren als open, sympathiek, kundig, puur, authentiek, to the point, spot on, echt, oprecht, uniek, gericht op groei, the extra mile en zo kan ik nog even doorgaan.”
– Monique
“Evelien heeft me geholpen mijn uniciteit te ontdekken en dat is waar ik naar op zoek was. Na de eerste sessie al hielp ze me om rustiger en zelfverzekerder te worden over wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ze heeft me perfect begeleid om te kijken naar de dingen die ik zelf niet kon opmerken. Ik heb nu een dieper begrip en inzicht in mezelf. Je bent een geweldige coach. Het is echt rocket science wat je met mij hebt gedaan. Je bent zeer ondersteunend en 100% aanwezig geweest in de coachingsessies, volledig gericht op mijn behoeften en me ondersteund bij het opbouwen van mijn bedrijf. Heel erg bedankt, Evelien.”
– Anoniem
Wil me meer weten over mij en wat klanten over me zeggen? Kijk dan hier.
Human Design Coach; human design

Mijn Human Design journey

 

Jaren geleden maakte ik eerst zelf kennis met Human Design. Bij de eerste aanblik van mijn Body Graph duizelde het me. Stap voor stap ben ik het gaan gebruiken ter verdieping in het observeren van mezelf en in de interactie met mijn omgeving.  Nadat ik me eerst in Human Design had verdiept ben ik verder gegaan in de wondere wereld van de Gene Keys. Telkens weer ben ik verbluft over de rijkdom die het biedt om meer en meer meesterschap te vergaren over hoe je in dit leven het beste kunt navigeren.

 

Generator met een 6/2 profiel
Als Generator met een 6/2 profiel was mijn Human Design profiel een feest van herkenning voor me. Door terug te blikken op mijn leven tot nu toe gaf het me verdiepende inzichten in mezelf, mijn pad tot nu toe en de keuzes die ik daarin gemaakt heb. Ik heb mede hierdoor nu het leven qua inhoud en vorm invulling gegeven zoals dit bij me past. Daarnaast heeft het me geholpen om meer verdieping aan te brengen in de verbindingen die ik met anderen aanga. Vanuit mijn eigen verdieping ben ik het geleidelijk aan in mijn sessies met klanten gaan gebruiken. Eerst met Human Design en na verloop van tijd met de Gene Keys. Deze combinatie biedt een oneindige wereld van verdieping en transformatie.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Door jou ben ik mezelf voor het eerst echt gaan begrijpen

 

“Human Design is een prachtige manier om stevige inkijk te krijgen in wie je bent en wat een goede richting is voor je levenspad. Daarnaast geeft het feilloos inzicht in je ‘feeders en bleeders’. Evelien is van nature al een zeer begenadigde (business) coach, maar nu ze zichzelf heeft bekwaamd in human design bereikt ze voor mij echt een next level. Ik raad het van harte aan om een traject met haar aan te gaan waarin Human Design een rol heeft. Niet twijfelen: doen!”

 

– Wendy Eelsing
Wendy-Eelsing

Meer verdieping in zelfinzicht

Human Design zou je een vorm van moderne wetenschap kunnen noemen waarin wetenschap en spiritualiteit samenkomen. De samensmelting van wetenschap en spiritualiteit is niet nieuw, we leven alleen in een tijdgeest waarin de wetenschap veelal eenzijdig rationeel benaderd wordt terwijl de geschiedenis ons heeft laten zien dat dit vele jaren terug anders was. Human Design is een systeem dat ontstaan is in 1987 door Robert Alan Krakower en bevat elementen uit de Astrologie, het Chakra systeem, de kabbala, de I’Ching, Kwantumfysica, Biochemi en Genetica. Human Design helpt je inzage te verschaffen in jouw nature en de wijze waarop je verbonden bent en interactie hebt met alles en iedereen om je heen. Enerzijds door je inzage te geven in je genetische design voor je geboorte (de eerste 6 maanden na conceptie) en anderzijds je geboorte calculatie, de vorming van je persoonlijkheid in de periode vanaf 6 maanden zwangerschap tot aan de geboorte. 

 

Boek een Human Design Coaching Sessie

Er bestaat geen ‘gate of suffering’ in je Human Design profiel. Wel kun je vastlopen in je werk, met je creativiteit, met je relatie(s) en zelfs met je gezondheid als je je potentieel niet vervult. Wil je jezelf beter begrijpen en leren hoe je soepeler kunt navigeren door het leven? Plan dan hier meteen een vrijblijvende call in, om je hulpvraag te bespreken. 

Our sense of purpose is vital for our physical body to thrive, so explore the essence of your being

Veelgestelde vragen

Geef je ook Human Design readings?

Ik bied losse Human Design Coach sessies toe. Ik noem dit bewust geen ‘reading’ omdat het pas waarde krijgt als je het toe leert passen in de context van een hulpvraag. Human Design krijgt pas betekenis door er actief mee aan de slag te gaan en ik ben er als Human Design Coach voor om je te helpen om van binnenuit helderheid te creëren met jouw hulpvraag als vertrekpunt. Afhankelijk van hoe bekend je al bent met jouw Human Design profiel en de Gene Keys bepaal ik samen met jou tijdens een online kennismaking wat de beste aanpak is voor de Human Design Coach sessie. Met als insteek dat je je meer bewust wordt van jouw manier van doen en laten en zicht krijgt op hoe je vanuit jouw natuur, eigenheid en talenten effectiever kunt zijn en bovendien meer voldoening ervaart.

 

Gebruik je Human Design ook voor online coaching?

Jazeker. In mijn coaching praktijk werk ik al jaren met klanten in binnen- en buitenland. Klanten op afstand coach ik online en ook daarin pas ik Human Design en de Gene Keys toe op het moment dat ik voel dat het bijdraagt aan de verdieping van het zelfinzicht van mijn klanten.

 

Kan ik een losse sessie bij jou als Human Design Coach doen?

Voordat ik met jou ga samenwerken maak ik altijd even kort online kennis. Zodoende krijg ik zicht op waar je staat en waar je tegenaan loopt en kunnen we beiden ontdekken of en een klik en basis van vertrouwen is. Tijdens deze vrijblijvende verkenning deel ik met je wat ik voor je kan betekenen en in welke vorm. Dit kan een losse sessie zijn of een reeks van een aantal sessies.

Is je coaching altijd op basis van Human Design?

Ik werk inmiddels al zo’n 25 jaar als coach, lang voordat ik met Human Design en de Gene Keys werkte. Sinds ik me in mijn eigen Human Design en de Gene Keys ben gaan verdiepen de afgelopen jaren, ben ik het ook gaan toepassen in mijn coaching. Mijn eigen waarneming is altijd het vertrekpunt en intuïtief beslis en voel ik aan welke elementen ik vanuit het Human Design profiel en de Gene Keys erbij pak in mijn sessies. Human Design en de Gene Keys zijn voor mij bewezen waardevol gebleken in mijn coaching, maar nooit alleen het vertrekpunt en als doel op zich omdat je er dan lang niet alles uit kunt halen wat erin zit. Bovendien gebeurt het in de praktijk soms ook dat iemand zijn of haar geboortetijd (en -datum) niet weet, dan zijn er andere manieren om iemand met zijn of haar hulpvraag verder te helpen om helderheid te creëren.

 

Wat zijn de Gene Keys precies?

Een onderdeel van je Human Design profiel is je Incarnation Cross, dit is slechts een van de 3 ‘sequences’ van je Gene Keys profiel. Dit wordt vanuit de Gene Keys de ‘Activation Sequence’ genoemd en gaat over je innerlijke purpose, over wat je hier te doen hebt, wat je te leren hebt, wat je gezond houdt en wat je ten diepste vervult. Dit is de eerste ‘sequence’ van jouw Gene Keys hologenetisch profiel. Je complete Gene Keys profiel bestaat uit 11 elementen en 3 ‘sequences’ die dieper ingaan op je innerlijke pad naar jouw purpose, hoe je je verhoud tot anderen (relaties en verbindingen vanuit het openen van je hart) en hoe je uiteindelijk vanuit die twee ten dienste kan zijn voor het grotere geheel en ‘prosperity’ kunt ervaren. Dit is geen quick fix, maar een proces dat zich uitspreid over langere tijd, afhankelijk van waar je staat in het leven en wat je huidige staat van bewustzijn is. De rijkdom van de Gene Keys is zo groot dat je nooit uitgeleerd raakt over jezelf en het leven.

Boek meteen een gratis kennismaking