Business Coaching

Zakelijk succesvol zijn, mét voldoening

Een succesvol bedrijf runnen is meer dan winst maken en focus hebben op het behalen van doelen. Maar wat is succes voor jou? Gaat dit over de middelen hebben om te kunnen doen wat je wilt of over vrijheid en, wat is vrijheid dan precies voor jou? Of is succes voor jou creatief kunnen zijn in ondernemen, je eigen weg kunnen bewandelen, zingeving en plezier ervaren? Succes krijgt pas betekenis als je het voor jezelf concreet maakt. Als business coach spreek ik regelmatig ondernemers die hard werken, maar toch het gevoel hebben dat er iets wezenlijks ontbreekt waardoor het schuurt. Veelal gaat dit samen met innerlijke onrust en een leeg gevoel. Zodanig dat je, ook al ben je doelgericht en loopt je business redelijk of goed, toch weet dat er iets niet klopt. Het ontbreekt je aan een heldere purpose die jou en je business voortdrijft.

Persoonlijk leiderschap vraagt zelfbewustzijn

Life Coach, Business coach, Sparring partner, Auteur, Spreker
Als ervaren business coach kijk ik samen met jou verder dan je waarschijnlijk tot nu toe zelf hebt gedaan. Je business is een verlengstuk van jou als mens en ondernemer. Je bent continu in beweging en ontwikkeling en daarmee ook je bedrijf. In mijn business coaching kijk ik samen met jou naar het fundament van je bedrijf. Heb je een heldere visie? En waar is deze op gestoeld? Weet je wat je purpose is, wat het is dat jou diep van binnenuit drijft? Dit gaat verder dan een goed strategisch plan en zakelijke doelen. Dit gaat over verdieping, groei en ontwikkeling van jou als mens met en zonder je business. Daarom gaan business en life hand in hand.

Een stevig fundament en heldere visie

Een goede business vraagt om een duidelijke visie en persoonlijk leiderschap. En persoonlijk leiderschap vraagt zelfbewustzijn. In mijn business coaching ben ik jouw sparringpartner om samen met jou verder en dieper te kijken naar hoe je je kunt ontwikkelen als mens en met je business. Bij de een ligt het nadruk meer op persoonlijke ontwikkeling en bij de ander meer op de vertaalslag naar het laten groeien van je bedrijf. In mijn business coaching begeleid ik je om vanuit een integrale aanpak naar jou en je business te kijken. Als business coach is het mijn taak om jou te helpen om vanuit een stevig, of verstevigd fundament, je business te laten groeien, dan wel in een andere richting te ontwikkelen. Daarbij staat voorop dat dit gebeurt op een manier en met een aanpak die bij jou past en waarbij jijzelf plezier hebt.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Evelien is gefocust, heeft verstand van zaken en werkt vanuit haar hart
“Ik ben erg blij met Evelien als businesscoach. Ze is gefocust, heeft verstand van zaken en werkt vanuit haar hart. Hierdoor heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en lukt het me om heel dicht bij mezelf te blijven. Ook krijg ik steeds meer vertrouwen in het feit dat ik niet zo hard hoef te werken maar dat er veel naar me toekomt. Ik ben Evelien dankbaar voor dat ze me ziet. Zoveel aandacht. Ik leer van Evelien dat je succesvol kan worden door te leven en werken vanuit je hart. En ik wil niets liever!”
– Wies van Beek. Breath Company
Wies van Beek over Evelien van Es coach voor ondernemers en executives
Waardevol, aangenaam en een sterk resultaat
“Een zeer waardevolle en aangename strategiedag: samen keihard gewerkt, met concrete doelstellingen en een sterk resultaat behaald. We hebben de voorbereidingen voor mijn nieuwe business grondig gepolijst, knopen doorgehakt op punten waar ik een klankbord nodig had. Zoals de merknaam, de uitwerking van mijn funnel voor leads en het duidelijk aflijnen van mijn productaanbod. We hebben bovendien gewerkt aan een heldere opzet voor de website. Heel concreet en het licht werd fel op groen gezet om in tempo en met vertrouwen te kunnen creëren voor mijn nieuwe business. Ik heb de business coaching van Evelien ervaren als sterk resultaatgericht, gestructureerd en met relevante ervaring. Bovendien was onze samenwerking, zoals ook in eerdere sessies enthousiast, prettig en zeer effectief. Evelien doorziet snel hoe de vork in de steel zit.”
– Tom Serroels – Excellencio
Ze is een warme, intuïtieve vrouw die weet waar de schoen wringt
“Evelien weet instinctief wat je nodig hebt en vertelt je op een liefdevolle manier waar het op staat. Een ondersteunende, meelevende coach die oprecht het beste uit haar klant wil halen. Mede door haar coaching ben ik in staat een aantal hardnekkige belemmeringen in mijzelf te overwinnen. Ze heeft mij vertrouwen gegeven waardoor ik het vertrouwen in mijzelf kon herstellen. Zij heeft mijn waarde gezien waardoor ik de waarde in mijzelf weer kon zien. Zij heeft mij gewezen op de self fulfilling prophecy waar ik mijzelf in gevangen hield waardoor ik het los kon laten. Evelien heeft me ook leren verkopen door oprechte interesse in de ander en te weten welke waarde ik te bieden heb. Haar hartelijkheid maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Ze denkt met je mee en steekt er tijd en aandacht in om het coachtraject zo in te vullen als bij jou past. Ik beveel haar van harte aan.”
– Bracha Koster

Impact hebben met wat je doet

Een bestendige en succesvolle business vraagt om inspirerend leiderschap. Een inspirerende leider is een leider die ziet dat de kunst niet zozeer is om focus te leggen op zelf veel volgers te krijgen, maar juist om meer leiders te creëren. Dit kunnen klanten zijn, maar ook de mensen in je team. Dit is de manier om echt impact te hebben met wat je doet, om een hefboom te creëren en draagt bij aan je gevoel van voldoening. Als business coach ben ik je sparringspartner om te je te laten groeien, om keuzes te maken die hartgedragen zijn en om belangrijke beslissingen te nemen waardoor je op een andere manier gaat leven en werken. Ik ben er als coach om je scherp te houden, als stok achter de deur en om naast het runnen van je business, focus te houden op jouw eigen ontwikkeling. Dit bereik je doorgaans niet in het tempo en met de impact waarmee je dit met een ervaren business coach kunt.
Evelien van Es - spreker ondernemerschap en management

Wat kun je van mij verwachten?

Niet alleen in mijn ondernemerschap – sinds 2006 – maar ook door mijn rijke ervaring in het bedrijfsleven met teams, groepen en individuen, als (interim) manager, consultant, sparring partner en (business) coach, verplaats ik me in no time in jouw situatie. Van nature laveer ik moeiteloos tussen strategie en intuïtie. Ik ben bovendien pragmatisch, zie altijd oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast helpen mijn dieper weten en hoge gevoeligheid om zichtbaar te maken wat voor jou nog onzichtbaar is.
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING
Een zeer effectief en impactvol traject

 

“Evelien is een heel fijn, warm mens dat kijkt naar zowel je persoonlijke als zakelijke karakter eigenschappen. Ze heeft me erg geholpen in het definiëren van mijn purpose en laten zien hoe ik die zoveel mogelijk kan naleven. Dit zorgt zakelijk voor meer focus en succes en persoonlijk voor meer voldoening in het leven. Evelien kan je hier fantastisch in begeleiden. Ze doet dit met veel aandacht, ervaring en passie. Voorafgaande van elke sessie zorgt ze dat je reflecteert op wat je leert en doelstelling bepaalt voor je volgende sessie. Dit hielp mij als ondernemer om uiteindelijk een zeer effectief en impactvol traject met haar te doorlopen.”

 

– Rogier Croes, Ondernemer
Rogier-Croes
Life coach, Business coach, Auteur, Sparring partner, Spreker

Wat onderscheid jou als ondernemer?

Effectieve business coaching is zoveel meer dan alleen focus hebben op het behalen van zakelijke doelen. Het begint bij een droom, visie, idee en vervolgens een business signatuur en strategie. In mijn (business) coaching help ik je om jouw signatuur scherp te krijgen. Deze signatuur vormt de paraplu voor alles wat je doet, de producten en diensten en je aanbod richting klanten. Het geeft het kader en de voor jou juiste structuur, ingegeven en gekleurd door je unieke toegevoegde waarde als mens en als ondernemer.

Aftand nemen en overzicht bewaren

Als business coach help ik je om afstand te nemen, te observeren, overzicht te bewaren en de kern te vatten. Dit zou voor elke ondernemer een van de prioriteiten mogen zijn. Wat jou eigen maakt is in je sales en communicatie naar de buitenwereld toe dé reden dat klanten zich aangetrokken voelen door jou. Als (business) coach help ik jou om helderheid te creëren en je nog meer bewust te worden van jouw eigenheid in doen en laten zodat je weet wat je uitstraalt naar jouw omgeving. Succesvol ondernemen is zelfbewust zijn, meebewegen, groeien als mens en ondernemer en dit elkaar te laten versterken. Wil je meer lezen over hoe klanten mij als business coach en sparringpartner ervaren?
VERTEL ME MEER

As a business owner, purpose is the foundation of your leadership, and the starting point for all your thinking and acting.

Een vorm die past bij jouw hulpvraag

De vorm waarin ik werk als business coach varieert. Jouw hulpvraag is daarbij leidend. Ik start altijd met een korte kennismaking, veelal online via een video call, om jouw hulpvraag te bespreken. Ik voel snel aan wat er werkelijk speelt en laat je veelal meteen weten wat ik voor je kan betekenen en in welke vorm. Dit kan een traject van meerdere sessies zijn, of een strategiedag(deel) als je in korte tijd concrete doelstellingen wilt behalen en wilt implementeren. In enkele gevallen volstaat een losse coachsessie. Veel klanten vinden het fijn om na verloop van tijd terug te komen voor herijking, sparring of om ergens meer focus in aan te brengen. Daar zijn losse sessies erg geschikt voor.

 

Over de vorm hoef jij je geen zorgen te maken, het is mijn rol als business coach om de voor jou en je onderneming meest effectieve vorm aan te bieden. Ben je nieuwsgierig, wil je weten of ik je als business coach verder kan helpen en hoe? Meld je dan hieronder aan om vrijblijvend kennis te maken.
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING

 

Geeft je inzichten waar je niet aan ontkomt

 

“Ik heb hulp gezocht bij Evelien omdat ik voelde dat ik niet effectief was in wat ik wilde bereiken. In de relatie met opdrachtgevers ging ik krampachtig te werk. Dat taste mijn zelfvertrouwen aan en daardoor ook mijn effectiviteit en werkplezier. Evelien heeft mij in haar coaching laten zien dat ik degene ben die aan die situatie wat kan veranderen. Ze heeft me geholpen met hele praktische en heldere inzichten in mezelf. Ze is zeer betrokken, liefdevol en daardoor heel dichtbij. Bovendien is Evelien als (business) coach pittig. Ze confronteert en doet dat met passie en warmte.

 

Ik kan haar aanbevelen aan iedereen die in de spiegel wil kijken. Ze kijkt echt naar je als mens, geeft je inzichten waar je niet aan ontkomt. Daarnaast is ze ook heel fijn gezelschap om in de beslotenheid van een 1-op-1 gesprek je zorgen en uitdagingen te delen en te evalueren.”

 

– Paul Willems – WillemsWorks

 

Ze heeft weinig nodig om je te doorzien

 

“Ik wilde persoonlijk en bedrijfsmatig verder groeien en was op zoek naar een solide basis en had moeite mezelf te manifesteren. Daarbij zocht ik naar een goede sparringpartner. Met hulp van Evelien als business coach heb ik duidelijkheid gekregen over wat ik precies wil en hoe ik daar invulling aan ga geven. Ik heb concrete keuzes gemaakt en onder haar begeleiding nieuwe plannen ontwikkeld. Evelien is een warme persoonlijkheid. Ze heeft weinig nodig om je te doorzien, waardoor je snel tot de kern komt. Ze houdt je een spiegel voor en is niet bang om je te confronteren. Evelien werkt vanuit een duidelijk plan, de Signature 4 Success® methodiek. Dit geeft een goede houvast is. Tegelijkertijd is ze flexibel in de toepassing ervan en bekijkt samen met je naar de behoefte per sessie. Zoek je een (business)coach die je kan confronteren, enthousiasmeren en je helderheid geeft dan heb je met Evelien een hele fijne warme coach.”

 

– Helga van Geldrop – Puur Yoga

Veelgestelde vragen

Er zijn veel business coaches, hoe maak ik de juiste keuze?

Bij het maken van de voor jou juiste keuze voor een business coach zijn twee aspecten belangrijk. Ten eerste let er goed op of je meteen het gevoel hebt dat de business coach volledig aanwezig is in jullie contact. Ten tweede, focus je in je zoektocht naar een geschikte business coach op een business coach die jou helpt in je groei en ontwikkeling door de moed te hebben om jou te prikkelen en confronteren. Het is belangrijk dat de coach je uitnodigt om de sprong te wagen en de grenzen van jouw comfort zone te verkennen en je niet naar de mond praat.

 

Wanneer kan ik beginnen als ik snel aan de slag wil?

Als je ergens mee worstelt wil je snel aan de slag en de verandering en/of transformatie met je bedrijf inzetten. Ik zorg altijd voor wat lucht in mijn agenda, dat past bij mij met mijn Gene Keys profile en in mijn Human Design profiel als 6/2, waardoor ik doorgaans binnen een week kan kennismaken en je vervolgens binnen enkele weken al kunt starten met de coaching.

Wat typeert jou als business coach?

De rode draad in wat klanten over mij als business coach zeggen is dat ik helder ben in communicatie, er niet voor terugdeinst om liefdevol te confronteren. Ik voel feilloos aan wat er werkelijk gaande is. Klanten noemen dit vaak mijn zesde zintuig van waaruit ik dingen weet. In mijn aanpak heb ik focus op resultaat, ik ben strategisch sterk, verbindend, denk stappen vooruit en ben pragmatisch in mijn manier van werken. Kijk hier voor verhalen van klanten over mij.

 

Kan ik ook een losse coaching sessie boeken?

Ja, dat kan. Wel wil ik voorafgaand aan een eerste (business) coachsessie altijd even kort online kennis met je maken, bij voorkeur via Zoom, om te horen en voelen waar je tegenaan loopt en wat je hulpvraag is. Zodoende kan ik je ter plekke een voor jou passende vorm aanbieden. Ik wil jou namelijk zo goed mogelijk begeleiden in je groei als mens en met je eigen bedrijf.

Boek een gratis kennismaking