Life Coaching

Je verloren voelen

Als mens maak je dingen mee in het leven, groot of klein, dat maakt in feite niet uit. Waar het om gaat is de impact die de situatie heeft op jou, wat jij hierbij van binnenuit beleeft en hoe je hiermee omgaat. Jouw binnenwereld bepaalt immers hoe jij je voelt. Aanleidingen kunnen uiteenlopend zijn, zoals een scheiding, het overlijden van een dierbare, een ziekte van jezelf of iemand die dichtbij je staat. Het kunnen ook andere situaties zijn, actueel maar soms ook oud en nog onverwerkt en wellicht weggedrukt. Met als resultaat dat je (nog steeds) verdriet, pijn en/of spanning ervaart.

 

Ook kan zijn dat je een meer sluimerend verloren gevoel hebt waar je niet goed raad mee weet, behalve dat je merkt dat dit niet verdwijnt en zelfs sterker wordt. Een van de oplossingen om uit de impasse te komen is om beter en dieper te leren voelen en bij jezelf tot de kern te komen van wie je werkelijk bent. Voorbij aan je persoonlijkheid, ego en het zelfbeeld dat je gecreëerd hebt. Als life coach neem ik je aan de hand om je eigen binnenwereld beter te herkennen en erkennen. Zodanig dat je stap voor stap leert om je eigen schaduw patronen te doorzien en te doorbreken en je je verbindt met je ware natuur. En, dat je van daaruit het leven nieuw leven inblaast.
Life coach

Concrete handvatten en snel resultaat

 

In mijn 1-op-1 coaching reik ik je concrete handvatten aan zodat je los kunt laten wat niet van jou is en je meer en meer bewust wordt van de verhalen die je jezelf herhaaldelijk vertelt. Zodat je meer geaard in jouw natuurlijke kracht gaat staan. In mijn life coaching focus ik me op zowel mannen als vrouwen die vastlopen en snel resultaat willen zien. Ik help je om in je authentieke kracht te stappen, ongeacht wat je hebt meegemaakt in het leven. Daarbij zul je na de eerste sessie al merken dat er beweging ontstaat en dat je blik op de wereld en jezelf verandert. 

‘Wat je aandacht geeft dat groeit’, maar ook wat je geen aandacht geeft, wat voor jou belangrijk is, vraagt om aandacht

Evelien kan voelen als geen ander

 

“In mijn zoektocht naar de juiste coach die mij kon begeleiden om meer te voelen en beter in contact te komen met mezelf; ben ik bij Evelien terecht gekomen. Een life coach die kan voelen als geen ander. Put uit jaren ervaring. Prikkelde mijn hart en verstand. Doorbrak patronen. Gaf me nieuwe inzichten. Hielp me bij mezelf te komen. Daagde me uit. Dit alles in een ongedwongen setting en altijd omringd door de unieke, fijne energie die Evelien als een tweede huid draagt en bijzonder prettig op mij heeft afgestraald. Ik leef een ander leven. Dit is het beste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven.”

 

– Chris van Luxemburg
IMG_0976
Business Coach, Life Coach

Gaan leiden in plaats van lijden

Iedereen krijgt uitdagingen op z’n pad. De kunst is om hetgeen zich aandient aan te grijpen om jezelf nog beter te zien en begrijpen voor wie je werkelijk bent. Om je overtuigingen te herkennen, patronen te doorbreken en situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken. En, bovenal om beter bij je gevoel te leren komen en tot de kern van wie je in essentie bent. Dit betekent dat je leert om onderscheid te maken tussen enerzijds je persoonlijkheid, zelfbeeld en ego en anderzijds je ziel, de bron van liefde en licht in jezelf. Dit klinkt wellicht zweverig, maar dat is het geenszins. Een leven leven dat niet de jouwe is, dat is pas zweverig. Ik help je om diep wortel te schieten vanuit de kern van je zijn. Zodanig dat je meer ruimte ervaart om het leven te leven en de nodige uitdagingen aan te kunnen gaan zonder daarbij telkens te hoeven lijden. Het is het ontdekken hoe je de omslag maakt van lijden naar leiden.
JA, IK WIL VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Respectvol, zacht en stevig op de inhoud

 

“Ik heb de afgelopen maanden een mooi coachingstraject bij Evelien mogen doorlopen. Het heeft mij geholpen beter te beseffen waar ik voor sta en geconcretiseerd waar ik uiteindelijk heen zal gaan. Evelien’s stijl is respectvol en zacht en tegelijk stevig op de inhoud. Soms confronterend en altijd ondersteunend. En ook gewoon vrolijk en licht. Je wordt voortdurend aan het denken gezet om een laagje dieper te gaan en ze schroomt niet je een spiegel voor te houden als je je er makkelijk vanaf probeert te maken. Dus als je op zoek bent naar een coach in de ware zin van het woord, die je prikkelt en begeleidt bij het kiezen van je écht eigen pad kan ik Evelien van harte aanbevelen.”

 

– Martin Rijnsburger
Martin-Rijnsburger

Evelien als life coach

 

“De rust en de kracht die Evelien uitstraalt en de ruimte die ze schept in combinatie met haar betrokkenheid zijn bijzonder.”
“Ze voelt haarfijn aan wat er in de onderstroom speelt en zal het benoemen hiervan niet uit de weg gaan, altijd vanuit mildheid en met een open hart. Precies wat ik nodig heb.”
“Evelien is een warme persoonlijkheid. Ze heeft weinig nodig om je te doorzien waardoor je snel tot de kern komt.”
“Evelien is kalm en tegelijkertijd uitdagend en waar nodig confronterend. Ze is een scherpe spiegel voor jezelf, alert in relatie tot je gewoontes en gedachtes.”
“Ze heeft een soort zesde zintuig waardoor ze me doorziet, dat maakt dat de sessies erg productief waren.”
VERTEL ME MEER
Rozell
Ze ziet je blinde vlekken

 

“Door de liefdevolle en tegelijkertijd stevige begeleiding van Evelien heb ik mezelf leren kennen in mijn diepste zijn, wensen en verlangens. Op alle vlakken van mijn leven. Door dit stuk in alle facetten aan te gaan en te doorleven maak ik nu hartgedragen keuzes in mijn leven die daarbij passen en waarmee ik mezelf trouw blijf. Onder alle omstandigheden. Dat voelt als thuiskomen en geeft onvoorstelbaar veel rust. Zij ziet je blinde vlekken, voelt precies aan wat je op dat moment – vooral ook van jezelf – nodig hebt en moedigt je aan deze stukken te doorleven. Zonder dat ze zichzelf laat afleiden door (mijn:) afleidingsstrategieën. Evelien leeft zelf voor waar ze jou toe uitnodigt. Ze is een rustig, warm, open, krachtig, liefdevol en een heerlijk leuk mens. Dankjewel Evelien dat je op mijn pad meeloopt en dat ik mag putten uit jouw wijsheid.”

 

– Rozell Pouw

Heb de moed om ‘het’ aan te gaan

 

Neem niet langer genoegen met een leven dat okay is maar niet zoals je voelt dat het de bedoeling is. Het leven echt aangaan is niet altijd de meest makkelijke weg, het is wel de enige weg. Er is nou eenmaal geen shortcut te nemen naar een leven waarbij je jouw pijn bent aangegaan en je je herinnert wie je in essentie bent. Wegdrukken wat gezien wil worden heeft geen zin, het gaat aan je knagen en komt in welke vermomming dan ook terug. Wees daar niet bang voor, maar heb de moed om aan te gaan waarvan je weet dat het nodig is en creëer ruimte om je leven meer betekenis en verdieping te geven, met alle ervaringen die daar bij horen. Leer ze omarmen, het zijn allemaal triggers die je iets willen zeggen. Hoe fijn zou het zijn als je het leven daadwerkelijk leeft zoals het voor jou de bedoeling is, met vervulling en purpose? Zodanig dat dit tot uiting komt in je relatie(s), vriendschappen en in je werk? Wacht niet langer, maar kom in beweging. Elke dag wachten is een dag teveel.
BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING
390A2718 Evelien small

What you seek is who is seeking

Lisette-Hoogstad
Door jou ben ik mezelf voor het eerst echt gaan begrijpen

 

“Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de onschatbare hulp die je mij geboden hebt als life coach en met behulp van Human Design. Jouw begeleiding heeft mij geholpen naar een diepere verbinding met mezelf, om aan te voelen wat goed voor mij is en vooral wat mijn grenzen zijn.
Wat ik erg waardevol vond, was de liefdevolle manier waarop je naar mijn proces keek. Je hebt altijd ruimte gecreëerd voor mijn emoties en gedachten, zonder oordeel. Dit heeft me geholpen om me volledig te openen en de nodige stappen te zetten in mijn persoonlijke groei.
Door jouw begeleiding heb ik een gevoel van herkenning ervaren, alsof ik mezelf voor het eerst echt begon te begrijpen. Je hebt me geholpen om diep in mijn innerlijk te kijken, en om mijn unieke kwaliteiten en pad te omarmen.🙏🏽”

 

– Lisette Hoogstad

Intens leven

 

Het voelt alsof ik in dit ene leven al meerdere levens heb geleefd. Het woord ‘intens’ typeert mij en mijn levenspad, waarin ik er niet voor schuw om zowel zakelijk als privé de diepte in te gaan. Zakelijk gezien ben ik lange tijd op zoek geweest naar een passende rol, wat me na een corporate carrière deed besluiten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Dit was het begin van een reis in mijn innerlijke wereld, naar mezelf, naar mijn kern en mijn purpose. Om me vervolgens van daaruit volledig te focussen op werk doen dat bij mij past en niet andersom. Hier ging heel wat werk ‘in the basement’ aan vooraf :)

 

Geen weg terug naar onwetendheid

 

Naast business wise ben ik ook privé in beweging geweest, kon ik in vriendschappen en partners veelal niet de resonatie en verdieping vinden die voor mij belangrijk zijn. Ik maakte een scheiding door, er kwamen partners op mijn pad waarmee ik niet de verbinding vanuit verdieping kon vinden, dan wel werden ernstig ziek. Kortom, mijn leven is tot nu toe geen vlakke lijn geweest en op z’n tijd pittig. Ik ben het vol aangegaan en het heeft me innerlijke rust en wijsheid gebracht die zo fijn is. Dit blijft zich verder ontwikkelen en er is geen weg terug naar onwetendheid. Ik zou niet anders willen. De veelheid en diversiteit aan ervaringen helpen me om in te voelen in situaties van klanten. Dit maakt dat ik veel van mijn werk en mijn klanten houd.
VERTEL ME MEER

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?

Merk je dat je vastloopt en geen beeld hebt bij te zetten stappen? En, bovendien dat je er al even mee rondloopt en er alleen niet uitkomt en dat gesprekken met mensen om je heen ook geen uitkomst bieden? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om kennis te maken. Dit kan geheel vrijblijvend in de vorm van een online verkenning zodat je kunt voelen of er een klik is. Dit gesprek geeft jou en ook mij als het gaat om jouw hulpvraag helderheid. Ik houd van snel schakelen, dat wil zeggen dat ik tijdens de kennismaking met je wat ik voor je kan betekenen.

 

Wat als ik mijn eigen hulpvraag nog niet helemaal helder heb?

Dit komt regelmatig voor, soms raakt de reden dat je vastloopt meerdere vlakken in je leven, zoals je relatie(s), vriendschappen, samenwerkingen en/of werk. Jij hoeft je geen zorgen te maken als je je eigen hulpvraag nog niet helemaal duidelijk hebt. Ik ben er om je daarmee te helpen en om in de wirwar helderheid te scheppen. Dit begint al tijdens de vrijblijvende kennismaking voorafgaand aan de coaching, waardoor je een goed beeld krijgt bij de kern van jouw hulpvraag.

Werk je ook met Human Design?

Ja op een manier die ondersteunend is en niet leidend. In de loop der jaren heb ik parallel aan mijn werk als coach eerst zelf grondig kennisgemaakt met Human Design en Gene Keys en dit heeft zich inmiddels uitgebreid zodat ik het in veel gevallen als een waardevolle aanvulling zie op mijn coaching. Het is een mooie en treffende manier om het zelfinzicht bij klanten te vergroten. Daarbij benadruk ik dat het altijd volgend is op wat ik zelf zie en voel bij klanten.

 

Werk je met een wachtlijst?

Nee, ik werk niet met een wachtlijst. Als je zover bent om een coach te benaderen dat is de behoefte groot om binnen redelijk korte termijn aan de slag te kunnen. Ik houd hier in mijn planning rekening mee. Bovendien ben ik baas over eigen agenda en houd ik altijd wat ruimte over omdat dit past bij wie ik ben en wat ik aan ruimte nodig heb. Daardoor kan ik doorgaans snel schakelen. Daarnaast heb ik een aantal coaches opgeleid en kan ik je – mocht het nodig zijn en afhankelijk van jouw specifieke hulpvraag – direct of indirect verder helpen. Met garantie van een goed resultaat.

Boek een gratis kennismaking