Klant Testimonials

Klanten aan het woord

Evelien als sparringpartner en business coach

“Als trainer en coach vind ik het heerlijk om Evelien als business coach te hebben. Ik laat me graag door haar coachen rondom alles wat met mijn business te maken heeft. Ik vind haar rust en ruimte in combinatie met haar betrokkenheid, humor en passie voor haar vak als coach een echte must-do voor iedere zelfstandig ondernemer. 

 

In de overgang van het ene bedrijf naar het andere bedrijf heeft Evelien in de pijnpunten helder op tafel weten te krijgen. Daarna heeft zij dit op een fantastische manier weten te begeleiden naar een ander en zeker voor de toekomst mooier resultaat. Na de afronding van het ene bedrijf heeft zij samen met mij gekeken naar een prachtige doorstart van mijn nieuwe bedrijf. In een halve dag stond het geraamte van mijn dienst als een huis. Vanuit wie ik als ondernemer in de kern ben. De volgende dag mocht ik voor een aantal klanten een aanbieding maken in het nieuwe jasje waarvan er direct twee getekend retour kwamen. Een mooi resultaat.

 

Als je bij Evelien bent dan sta je op nummer één, ze is gastvrij, klantgericht en betrokken. Evelien deinst niet terug voor weerstand of situaties die een behoorlijke moeilijkheidsgraad in zich hebben. Ze blijft rustig, behoudt het overzicht en heeft een betrokken en professionele manier van handelen. Tijdens een VIP-dag kun je met haar veel kanten op en zij zorgt wel dat de richting, focus en tijd in de gaten worden gehouden zodat je ook daadwerkelijk zelf aan de slag kan.”

 

– Astrid Kies, Kies, voor jezelf
Sjaak Muller over Evelien van Es
Voelt de situatie heel goed aan en handelt ernaar

 

“Evelien is een coach die zich uitstekend in kan leven in de problematiek van haar klanten. Zij weet als geen ander waar mijn pijnpunten liggen en weet mij zodanig te inspireren en motiveren dat ik echt wakker geschud word. Door haar voel ik mij goed en sta ik ineens anders in het leven. Voelt super. Ik vind haar een heel bijzonder mens, de manier waarop zij veilig, vertrouwd en flexibel met haar klanten omgaat is amazing. Evelien voelt de situatie heel goed aan en handelt daarnaar. Ik ben haar erg dankbaar.”

 

– Sjaak Muller, Hoezo!
yvonne2
In korte tijd grote stappen zetten

 

“Betrokken, liefdevol to-the-point, stimulerend en focus op resultaat dat is wat Evelien in haar coaching voor mij is. Door het werken met haar heb ik ruimte en rust in mijn hoofd en hart gekregen. En meer zelfverzekerdheid. Met als direct resultaat dat ik gelukkiger ben met mijzelf en mijn leven. Evelien heeft mij de handvatten gegeven om naar mezelf te luisteren, patronen herkennen en doorbreken en hoe ik mezelf een schop onder de kont kan geven. Mijn ambitie en verlangens als ondernemer zijn weer concreet geworden.

 

Wat me het meeste raakt in het werken met Evelien is haar persoonlijkheid en manier van werken. Een bijzonder mens met passie voor haar vak en heel veel vertrouwen in haar klant. Ze weet heel snel een vertrouwensband te creëren, onmisbaar voor een succesvol coaching traject. Evelien heeft me inzicht gegeven in verschillende zaken; me naar binnen laten kijken, me laten zoeken en vinden en me meer dan eens gerustgesteld en me gewezen op mijn eigen kracht, lef en doorzettingsvermogen. De keuze van opdrachten was erg inspirerend. Het was best hard werken, maar ik vond het super om elke keer weer het resultaat te zien. Ik heb in korte tijd grote stappen kunnen zetten, zowel zakelijk als privé. Evelien weet het vuurtje te vinden (hoe klein ook) en zorgt ervoor dat het weer goed gaat branden.”

 

– Yvonne Dings, Future Proof Assistants
Ze heeft weinig nodig om je te doorzien

 

“I wanted to grow, both personally and professionally. I was looking for a solid foundation and struggled to manifest myself. I was also looking for a good sparring partner. With Evelien’s help, I clarified exactly what I want and how I will implement it. I made concrete choices and developed new plans under her guidance.
Evelien has a warm personality. She doesn’t need much to see right through you, so you quickly get to the core. She holds up a mirror and is not afraid to confront you with it. Evelien works with a clear plan, the Signature 4 Success® method. That provides a good foundation. At the same time, she is flexible in how she applies it and, together with you, assesses the needs per session. If you are looking for a coach who can confront you, enthuse you and give you clarity, then you have a wonderful and warm-hearted one in Evelien.”

 

– Helga van Geldrop, Puur Yoga

 

Prettig, fijn kritisch en pakt door

 

“Werken met Evelien gaat je ver brengen! Het voelde meteen goed met Evelien. Ik was op zoek naar een heldere lijn van waar ik met mijn bedrijf naartoe wil en bovendien wilde ik meer balans en rust vinden. Ik heb mijn signatuur inmiddels staan en heb meer balans en rust gevonden. Ik heb alles bereikt wat ik wilde, met daarbij nog een nieuw bedacht concept/dienst waar ik erg enthousiast over ben.

 

Het is nu allemaal veel duidelijker voor me. Evelien is in haar coaching heel prettig, meedenkend, fijn kritisch en ze pakt goed door. Precies wat ik nodig heb. Wat Evelien in mijn ogen uniek maakt is dat zij goed kan aanvoelen wat je nodig hebt en of iets bijgeschaafd ‘moet’ worden, omdat het nog niet goed voelt. Ze geeft daarnaast haar mening en heeft goeie ideeën, op een bescheiden en niet opdringerige manier. Zo fijn.”

 

– Annegreet de Graaf – Octopus Bureau voor Hoogbegaafdheid
“Ik ervaar de intervisie bij Evelien als waardevol en inzichtgevend. De sfeer is warm en informeel. Hierdoor ontstaan prachtige brainstormsessies en gesprekken, die een dieper inzicht geven waardoor ik weer nieuwe ideeën en oplossingen zie.

&nbsp

Het is inspirerend en omdat er veel ervaring aan tafel zit, vliegen de bruikbare tips en trucs je om de oren. De begeleiding van Evelien is deskundig, to-the-point, diepgaand en heel inzichtgevend. Dit zou elke ondernemer moeten doen!”
– Ingrid Smit, Je team voor elkaar
“Evelien helpt mij om vanuit authenticiteit een solide fundament te bouwen voor mijn onderneming. Vanuit een veilige omgeving zijn we gaan “pellen” en weet zij iedere keer de rake vragen te stellen om tot de (mijn) kern te komen. Ze voelt haarfijn aan wat er in de onderstroom speelt en zal het benoemen hiervan niet uit de weg gaan, altijd vanuit mildheid en met een open hart. Om mij vervolgens met praktische handvatten aan te moedigen om vanuit een ‘onverbiddelijke zelf’ mijn onderneming in beweging te brengen. Ik zou Evelien bij iedereen aanbevelen die vanuit zijn/haar hart verder wil groeien als mens én ondernemer.
– Imke Sanders
“Evelien komt snel tot de kern, en voelt haarfijn aan wat er speelt. De inzichten die ze in korte tijd heeft gegeven zijn echte “eye-openers”. Ik merk nu al zo’n verschil in mijn denken en handelen. En dit allemaal vanuit zijn wie je werkelijk bent!

 

Zeer waardevol voor ondernemers die de volgende stap willen maken! Ik kan Evelien van harte aanbevelen!
– Roel Weverling, LeaseChoice

Evelien als trainer

 

“Wat ik tijdens de 2-daagse training ‘Jouw Signatuur voor Succes’ heb geleerd is een glashelder inzicht in mezelf, in mijn verlangen. Ik heb inzicht gekregen en de keuze gemaakt voor mijn bedrijfssignatuur. Evelien is echt een topcoach; warm, liefdevol en straight. Ze geeft ruimte aan wat er speelt. Ze is helder, heeft een goede aanpak, laagdrempelig met hart voor ons en voor de zaak. Heel veel dank Evelien.”
– Liesbeth Wassenberg, Young Professionals Coach
“Het waren 2 magische trainingsdagen. Ik heb veel helderheid gekregen. Ik weet nu wat mij onderscheidt en voor welke klant ik het meeste passie voel. En ook hoe ik mijn kennisschat kan aanwenden. Evelien is een prachtige vrouw die inspireert, motiveert en een duidelijke structuur volgt. Zij doet dit kundig en met passie. De training van Evelien is een aanrader. Het zet je ertoe om echt te doen wat je wilt. Alle weerstand voorbij.” 
– Betty van Dongen, Verpleegkundige coach
“De 2-daagse training heeft me veel duidelijkheid opgeleverd. Evelien heeft veel focus en is erg to the point. Dit geeft me veel energie. Ze is zeer gefocust en helder in haar communicatie. Evelien kan me elke keer weer verrassen door de dieper liggende dingen in mij die zij naar boven haalt. Dankjewel Evelien voor zoveel meer duidelijkheid. Voor al je inspirerende passie. Je bent een voorbeeld.”
– Wies van Beek, Breath Company
“Ik heb bij Evelien een dagworkshop gevolgd. Heel waardevol, gestructureerd werkend richting apotheose. Vragen oproepend en beantwoordend.  Een aanrader deze dagtraining omdat je aan jezelf werkt op een respectvolle, veilige manier. Evelien laat iedereen in zijn waarde. Ze luistert goed, koppelt terug, vat samen en biedt inzicht. Dat kan ze heel goed”
– Monique de Vos
“Een zeer waardevolle workshop voor meer bewustwording van jezelf. Evelien is een open en vriendelijke persoonlijkheid waarbij je je erg op je gemak voelt”
– Sigrid Eggink
“De workshop is praktisch en erg inspirerend in een leuke setting, in openhartigheid”
– Marcel Lahaije
“Een zeer waardevolle workshop in vertrouwen dat me mooie inzichten heeft opgeleverd. In korte tijd stipt het punten aan. Een mooi begin om te werken aan je innerlijk kompas. Wat ik fijn vind aan Evelien is haar rust en gedegen aanpak”
– Anouk van den Berg
 “Evelien helpt je naar een volgend level op een warme en aanmoedigende manier. Evelien vind ik erg professioneel in het begeleiden van de workshop. Ze is hartelijk, heeft aandacht voor iedereen en alles is prima verzorgd”
LW
“De workshop is heel waardevol om te reflecteren en om antwoorden te vinden tijdens mijn zoektocht. Evelien is een heel warm mens die erg goed weet waar ze over praat. Ze combineert haar eigen ervaring met mooie oefeningen/vragen waardoor je anders over jezelf gaat denken”.
– Ingrid Wennekes
“De workshop is heel waardevol en leerzaam. Zeer open en constructief in een hele fijne setting. Je leert echt nadenken en tot de kern komen bij jezelf. Fijn dat Evelien uit eigen ervaring spreekt.”
– Claudie Kessels

Een gepassioneerde en bekwame topcoach

 

“Evelien is een gepassioneerde en bekwame topcoach en slaagt erin om op een aangename manier de drijfkracht in een ondernemer aan te zwengelen. Ik heb dit aan den lijve ondervonden toen ik deelnam aan haar dagworkshop. Vooral haar oprechte interesse en haar sympathieke stijl zorgen ervoor dat ik graag door haar gecoacht word. Als je met nog meer passie en missiegedreven wilt ondernemen, dan ben je bij Evelien aan het goeie adres.”

 

– Tom Serroels, Excellencio en Highway2Freelance

ev-2

Evelien als spreker

 

“Ik gun elke ondernemer of professional Evelien als coach! Evelien heeft een ondernemers-sessie verzorgd tijdens onze netwerk bijeenkomst. Het was een top sessie. Aan de hand van haar eigen ervaringen en inspirerende inzichten in combinatie met de wijze waarop ze zelfreflectie stimuleert bij de deelnemers, word je meegenomen in haar verhaal. Onze bezoekers, inclusief ik zelf, hingen aan haar lippen. Ik kan een lezing, workshop of coachingstraject van Evelien dan ook van harte aanbevelen.”
Martin Planken, creatief directeur / internet ondernemer Topshelf Media
“Evelien is een gedreven coach en gaf een inspirerende presentatie die aanzet tot nadenken en tot confrontatie met jezelf over wat je nu eigenlijk wil. De vraag die ons vaak bezig houdt is: Is dit het nou? Het dwingt je keuzes te te maken en ervan bewust te zijn en ook te accepteren dat je soms dingen moet loslaten. Ik raad mensen aan die worstelen met keuzes en/of het roer willen omgooien een workshop van Evelien bij te wonen. Je komt tot nieuwe inzichten.”
– Marco van den Doel, De Communicatiefabriek
“Ik heb zelden iemand zo goed en boeiend een verhaal zien vertellen als Evelien. Van haar enthousiasme zie je de hele zaal opfleuren en geïnteresseerd luisteren. Ga zo door!”
– Jasper Wammes, Quicksolid B.V.
“Inspirerende presentatie die uitnodigt om het onderste uit jezelf boven te halen, zoals Evelien zegt vanuit moeiteloosheid”
– Willemien Fokkens
“De bijdrage die Evelien geleverd heeft aan de bijeenkomst van onze businessclub was opmerkelijk. Ze wist namelijk onze leden emotioneel te raken zodanig, dat persoonlijke zaken openlijk werden gedeeld en op een bepaald vlak onderlinge verbondenheid werd gecreëerd. Kortom een inspirerende ochtend die heel wat heeft los gemaakt. Dat vonden we allemaal heel bijzonder.”
– Jan van der Roest, Voorzitter BCDW
“Evelien heeft bij de netwerkclub Ladies Business Apeldoorn een inspirerende interactieve bijeenkomst verzorgd met de titel: ‘jouw eigenheid als sleutel naar gunnen’. Ze heeft de aanwezigen goed aan het denken en voelen gezet over pijnpunten en verlangens. Aan de hand van pakkende opdrachten legde ze verbinding met de deelnemers en kreeg ze de zaal mee.”
– Lieke Kalhorn, Kalhorn coaching en training en Bestuurslid Ladies Business Club Apeldoorn
Wies van Beek over Evelien van Es coach voor ondernemers en executives

Ze is gefocust en heeft verstand van zaken

 

“Ik ben heel erg blij dat ik gekozen heb om het 1-op-1 coachingstraject bij Evelien te doen. Ze is erg gefocust, heeft verstand van zaken en werkt vanuit haar hart. Hierdoor heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en lukt het me om heel dicht bij mezelf te blijven. Ook krijg ik steeds meer vertrouwen in het feit dat ik niet zo hard hoef te werken maar dat er veel naar me toekomt. Ik ben Evelien dankbaar voor dat ze me ziet. Zoveel aandacht. Ik leer van Evelien dat je succesvol kan worden door te leven en werken vanuit je hart. En ik wil niets liever!”

 

– Wies van Beek. Breath Company